Id mærkning af kat

Vi anbefaler altid at få katten id mærket, selvom det ikke er et lovkrav. Øremærkning med en tatovering i begge ører med tre bogstaver og tre tal og registrering i mindst en af de to eksisterende katteregistre i Danmark er stadig at foretrække. Hvis din kat er så uheldig at smutte ud af døren når nogen kommer ind eller hvis døren eller et vindue står på klem, så kan enhver person som finder katten aflæse øremærket og slå det og dermed dit telefonnummer og adresse op på nettet. I det katteregister vi bruger http://www.dansk-katteregister.dk/ på klinikken som det primære, kan alle slå alle øre tatoveringer og chip numre op og få oplysninger på ejeren. Mod ekstra betaling kan vi også registrere din kat i det andet katteregister: http://www.detdanskekatteregister.dk/findkat.

Remærkning kræver dog en fuld narkose og foretages derfor som regel samtidigt med neutralisationen.

Hvis du bor eller tænker på at flytte i hus eller bare ønsker ekstra sikkerhed for mærkning af din kat er chip mærkning også et godt alternativ. Dette er også et lovkrav hvis katten skal udenlands.

Der findes nemlig specielle kattelemme som kan programmeres kun til dine dyrs chipnumre, så du slipper for besøg at fremmede katte som både kan ødelægge dit hjem og æde din kats foder. En chip bliver heller ikke slidt med tiden og dyret kan chipmærkes uden en fuld narkose.

Skriv til os

Kontakt

Grundtvigs Dyreklinik
Tuborgvej 266 B
2400 København NV

Tlf. 21 62 85 42

BOOK TID ONLINE

Åbningstider

 • Mandag

  09:00 - 16:00

 • Tirsdag

  09:00 - 16:00

 • Onsdag

  09:00 - 16:00

 • Torsdag

  09:00 - 16:00

 • Fredag

  09:00 - 16:00

 • Lørdag - Søndag
  Lukket

Følg os

×
Ring op
Book tid
Webshop
Kontakt os
Menu