Omsorgsfuld dyrlæge nær Bellahøj

Står din bedste ven og mangler en dyrlæge tæt på Bellahøj, som tilbyder trygge og stressfrie omgivelser? Hos Grundtvigs Dyreklinik lægger vi stor vægt på at kæledyr bliver behandlet ved de bedste omstændigheder, således at der sættes fokus på trygheden.

Med vores korte afstand til Bellahøj, er vi det oplagte valg som din dyrlæge. Vores dygtige og uddannede personale står klar til at hjælpe

Behandling ved dygtig dyrlæge

Med vores centrale lokation nær Bellahøj, tilbyder vi en lang række kompetencer, heriblandt:

  • Laserterapi
  • Sundhedstjek
  • Tandbehandling
  • Kranio-sakral terapi
  • Neutralisering af hund eller kat
  • … og en lang række andre ydelser

Alle vores ydelser bliver udført ud fra stor erfaring, og vi sætter et stort fokus på at dit dyr føler sig tryg i uvante omgivelser. Vores klinik har lagt vægt på at danne rammer om tryghed og stressfrie omgivelser.

Derudover tilbyder vi som dyrlæge også hjemmebesøg ved behov, og kan således behandle i vanlige rammer for dit kæledyr. Dette kan eksempelvis være tilfældet ved det sidste farvel, hvor man kan få lov til at sige farvel i vante og hjemlige omgivelser.

Glimrende

Jeg har lige så lidt som nedenstående D.B.J. gjort brug af klinikken, men jeg vil gerne give 5 stjerner for en sober og ordentlig besvarelse på både D.B.J.’s og Pernilles kritik, som nu er slettet. Det må have været en vanskelig balancegang at besvare begge uden at overskride, hvad man etisk kan forsvare at skrive offentligt om en privatejet hund.

Liana vulfson, dygtig og venlig dyrelæge

…”Jeg var inde med min bengaler for noget tid siden grundet halthed.
Rigtig venligt og imødekommende personale, som taler ordentligt til både kat og ejer. Vi have en tid hos Liana Vulfson.
Hun kunne mærke der var noget hos vores kat i haseledet som ikke var i orden og henviste til en klinik som specialiserede sig i dette.”…

Min taknemmelighed til Grundtvigs…

…”Min taknemmelighed til Grundtvigs Dyreklinik kender snart ingen grænser. Jeg har nu oplevet for 3. gang indenfor 5 år, at denne klinik kan noget helt særligt. De har godt nok ikke udstyr som et dyrehospital, men når det virkelig kniber, kan de trylle som ingen andre – heller ikke det dyrehospital, hvor vores seneste syge kat er blevet behandlet.”…

Grundtvigs Dyreklinik er en smådyrsklinik, der blandt andet tilbyder sundhedseftersyn, vaccination og medicinsk udredning af hund, kat og andre smådyr. Vi foretager også mindre kirurgiske indgreb samt tandbehandlinger og laserterapi

Vi kan tilbyde en meget bred vifte af laboratorieundersøgelser, så som analyse af blodprøver, undersøgelser for bakterier og parasitter. Hvis vores egne kompetencer og udstyr ikke slår til, har vi et godt samarbejde med specialiserede kollegaer og laboratorier, som vi henviser til eller samarbejder med.

  • Hjælp fra dyrlæge i København

  • Få eksperthjælp fra dyrlæge i København

  • Royal Canin slankeklinik

Skriv til os

Vores målsætning er, at yde den bedst mulige service overfor både dyr og mennesker. Vi lægger vægt på at forebygge sygdomme og i samarbejde med ejeren give dyrene en optimal livskvalitet hele livet igennem.

Vi har sundhedspakker til dine kæledyr. Læs mereher
+ +