Din dyrlæge kan hjælpe

Hjælp fra dyrlæge i København

Skal dit dyr tilses med det samme, eller er det ok at se tiden an?

Er du i tvivl om hvorvidt dit kæledyr skal vaccineres, og med hvilke vacciner?

Skal hunden kastreres ved operation, eller skal man prøve med en kemisk kastration?

Skal katten chipmærkes eller øretatoveres?

Dette er nogle af de spørgsmål, som vi ofte møder hos vores kunder. Uanset hvad du måtte være i tvivl om i forhold til dit dyrs sundhed og trivsel, så er vi klar til at hjælpe.

Få eksperthjælp fra dyrlæge i København

På vores klinik i København tæt på Nørrebro, kan vi hjælpe med rådgivning omkring mange emner.

Du er velkommen til at kontakte os ved at bruge kontaktinformation her, eller udfyld dine informationer i kontaktformularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Royal Canin slankeklinik

Vi er desuden udnævnt som slankeklinik fra Royal Canin.

En Royal Slankeklinik har kompetence til at give dig, som hundeejer og katteejer, dybdegående rådgivning om den rigtige ernæring for netop din overvægtige hund eller kat.

Glimrende

Jeg har lige så lidt som nedenstående D.B.J. gjort brug af klinikken, men jeg vil gerne give 5 stjerner for en sober og ordentlig besvarelse på både D.B.J.’s og Pernilles kritik, som nu er slettet. Det må have været en vanskelig balancegang at besvare begge uden at overskride, hvad man etisk kan forsvare at skrive offentligt om en privatejet hund.

Liana vulfson, dygtig og venlig dyrelæge

…”Jeg var inde med min bengaler for noget tid siden grundet halthed.
Rigtig venligt og imødekommende personale, som taler ordentligt til både kat og ejer. Vi have en tid hos Liana Vulfson.
Hun kunne mærke der var noget hos vores kat i haseledet som ikke var i orden og henviste til en klinik som specialiserede sig i dette.”…

Min taknemmelighed til Grundtvigs…

…”Min taknemmelighed til Grundtvigs Dyreklinik kender snart ingen grænser. Jeg har nu oplevet for 3. gang indenfor 5 år, at denne klinik kan noget helt særligt. De har godt nok ikke udstyr som et dyrehospital, men når det virkelig kniber, kan de trylle som ingen andre – heller ikke det dyrehospital, hvor vores seneste syge kat er blevet behandlet.”…

Grundtvigs Dyreklinik er en smådyrsklinik, der blandt andet tilbyder sundhedseftersyn, vaccination og medicinsk udredning af hund, kat og andre smådyr. Vi foretager også mindre kirurgiske indgreb samt tandbehandlinger og laserterapi

Vi kan tilbyde en meget bred vifte af laboratorieundersøgelser, så som analyse af blodprøver, undersøgelser for bakterier og parasitter. Hvis vores egne kompetencer og udstyr ikke slår til, har vi et godt samarbejde med specialiserede kollegaer og laboratorier, som vi henviser til eller samarbejder med.

  • Hjælp fra dyrlæge i København

  • Få eksperthjælp fra dyrlæge i København

  • Royal Canin slankeklinik

Skriv til os

Vores målsætning er, at yde den bedst mulige service overfor både dyr og mennesker. Vi lægger vægt på at forebygge sygdomme og i samarbejde med ejeren give dyrene en optimal livskvalitet hele livet igennem.

Vi har sundhedspakker til dine kæledyr. Læs mereher
+ +