Dyrlæge Søborg med fokus på omsorg og pleje

Vi er beliggende i København NV nær Søborg

Grundtvigs Dyreklinik er en smådyrsklinik beliggende på Tuborgvej i København, som tilbyder behandling af hunde, katte, gnavere, ildere og fugle. Klinikken er placeret centralt i Københavns Nordvestkvarter – tæt på busser og hovedveje – og er derfor et oplagt valg for dig, der søger en lettilgængelig og engageret dyrlæge tæt på Søborg og nærliggende områder.

Klinikken består af dyrlæger Liana Vulfson og Karen Tjørnelund samt veterinærsygeplejerske Caroline, dyrepasserassistent Maria Siemoneit og klinikassistent og dyrepasser Kristie Lerche. Alle ansatte på Grundtvigs Dyreklinik brænder for at gøre en forskel for dine firbenede og fjerklædte venner, og dit kæledyr er naturligvis altid garanteret en professionel og omsorgsfuld behandling hos os. Ligeledes kan du som ejer være sikker på, at du til hver en tid modtager den bedste rådgivning om din trofaste vens ve og vel, når du besøger vores dyrlægeklinik ved Søborg.

Grundig dyrlæge ved Søborg

Vi bestræber os at på at opretholde et højt kompetenceniveau i klinikken. Det er dit kæledyrs helbred, der er udgangspunktet for vores arbejde, og derfor tilbyder vi altid en grundig og tilbundsgående konsultation, hvis du er i tvivl om dit kæledyrs tilstand.

Det er helt afgørende, at dit kæledyr modtager den bedste og mest professionelle vurdering, når du søger en dyrlæge nær Søborg, og derfor går vi selvfølgelig aldrig på kompromis med hverken diagnosticering eller behandling.

I klinikken tilbyder vi flere forskellige behandlinger – spændende fra forebyggende undersøgelser og sundhedseftersyn med eventuelle vaccinationer til mindre kirurgiske indgreb.

Vi har også stort fokus på tandbehandling og sygdomme i tænder og mundhule hos hunde og katte, som er en tilstand, der desværre tit forsømmes af dyrlæger.

Vi tilbyder desuden laserterapi, som er en smertefri behandling af både akutte og kroniske smerter, hævelser og skader hos de fleste dyr.

Rådgivning og vejledning om dit kæledyrs helbred

Vi lægger generelt vægt på forebyggende behandling i vores dyrlægeklinik ved Søborg. Derfor finder du også et velassorteret udvalg af kvalitetsfoder, som er specielt fremstillet til at bibeholde dit dyrs sundhed.

I vores butik finder du foruden et udvalg af flåt- og loppemidler samt forskellige former for legetøj, senge og godbidder til dit kæledyr – de skal jo også have det godt. Vi giver selvfølgelig også gerne et godt råd om kost og pelspleje med på vejen, når du besøger vores dyrlægeklinik nær Søborg.

Vi byder gerne velkommen til nye patienter og deres ejere, og du kan altid kontakte os, hvis dit kæledyr har behov for en konsultation hos en grundig dyrlæge tæt på Søborg.

Vi tilbyder ligeledes online booking direkte på vores hjemmeside.

Find vej

Læs vores anmeldelser på Google

Grundtvigs Dyreklinik har 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 15 anmeldelser på Google.

Skriv til os

Kontakt

Grundtvigs Dyreklinik
Tuborgvej 266 B
2400 København NV

Tlf. 21 62 85 42

BOOK TID ONLINE

Åbningstider

 • Mandag

  08:00 - 17:00

 • Tirsdag

  08:00 - 17:00

 • Onsdag

  09:00 - 17:00

 • Torsdag

  08:00 - 18:00

 • Fredag

  08:00 - 16:00

 • Lørdag - Søndag
  Lukket

Følg os

×
Ring op
Book tid
Webshop
Kontakt os
Menu