Dyrlæge Søborg med fokus på omsorg og pleje

Vi er beliggende i København NV nær Søborg

Grundtvigs Dyreklinik er en smådyrsklinik beliggende på Tuborgvej i København, som tilbyder behandling af hunde, katte, gnavere, ildere og fugle. Klinikken er placeret centralt i Københavns Nordvestkvarter – tæt på busser og hovedveje – og er derfor et oplagt valg for dig, der søger en lettilgængelig og engageret dyrlæge tæt på Søborg og nærliggende områder.

Klinikken består af dyrlæger Liana Vulfson og Karen Tjørnelund samt veterinærsygeplejerske Caroline, dyrepasserassistent Maria Siemoneit og klinikassistent og dyrepasser Kristie Lerche. Alle ansatte på Grundtvigs Dyreklinik brænder for at gøre en forskel for dine firbenede og fjerklædte venner, og dit kæledyr er naturligvis altid garanteret en professionel og omsorgsfuld behandling hos os. Ligeledes kan du som ejer være sikker på, at du til hver en tid modtager den bedste rådgivning om din trofaste vens ve og vel, når du besøger vores dyrlægeklinik ved Søborg.

Grundig dyrlæge ved Søborg

Vi bestræber os at på at opretholde et højt kompetenceniveau i klinikken. Det er dit kæledyrs helbred, der er udgangspunktet for vores arbejde, og derfor tilbyder vi altid en grundig og tilbundsgående konsultation, hvis du er i tvivl om dit kæledyrs tilstand.

Det er helt afgørende, at dit kæledyr modtager den bedste og mest professionelle vurdering, når du søger en dyrlæge nær Søborg, og derfor går vi selvfølgelig aldrig på kompromis med hverken diagnosticering eller behandling.

I klinikken tilbyder vi flere forskellige behandlinger – spændende fra forebyggende undersøgelser og sundhedseftersyn med eventuelle vaccinationer til mindre kirurgiske indgreb.

Vi har også stort fokus på tandbehandling og sygdomme i tænder og mundhule hos hunde og katte, som er en tilstand, der desværre tit forsømmes af dyrlæger.

Vi tilbyder desuden laserterapi, som er en smertefri behandling af både akutte og kroniske smerter, hævelser og skader hos de fleste dyr.

Glimrende

Jeg har lige så lidt som nedenstående D.B.J. gjort brug af klinikken, men jeg vil gerne give 5 stjerner for en sober og ordentlig besvarelse på både D.B.J.’s og Pernilles kritik, som nu er slettet. Det må have været en vanskelig balancegang at besvare begge uden at overskride, hvad man etisk kan forsvare at skrive offentligt om en privatejet hund.

Liana vulfson, dygtig og venlig dyrelæge

…”Jeg var inde med min bengaler for noget tid siden grundet halthed.
Rigtig venligt og imødekommende personale, som taler ordentligt til både kat og ejer. Vi have en tid hos Liana Vulfson.
Hun kunne mærke der var noget hos vores kat i haseledet som ikke var i orden og henviste til en klinik som specialiserede sig i dette.”…

Min taknemmelighed til Grundtvigs…

…”Min taknemmelighed til Grundtvigs Dyreklinik kender snart ingen grænser. Jeg har nu oplevet for 3. gang indenfor 5 år, at denne klinik kan noget helt særligt. De har godt nok ikke udstyr som et dyrehospital, men når det virkelig kniber, kan de trylle som ingen andre – heller ikke det dyrehospital, hvor vores seneste syge kat er blevet behandlet.”…

Grundtvigs Dyreklinik er en smådyrsklinik, der blandt andet tilbyder sundhedseftersyn, vaccination og medicinsk udredning af hund, kat og andre smådyr. Vi foretager også mindre kirurgiske indgreb samt tandbehandlinger og laserterapi

Vi kan tilbyde en meget bred vifte af laboratorieundersøgelser, så som analyse af blodprøver, undersøgelser for bakterier og parasitter. Hvis vores egne kompetencer og udstyr ikke slår til, har vi et godt samarbejde med specialiserede kollegaer og laboratorier, som vi henviser til eller samarbejder med.

  • Hjælp fra dyrlæge i København

  • Få eksperthjælp fra dyrlæge i København

  • Royal Canin slankeklinik

Skriv til os

Vores målsætning er, at yde den bedst mulige service overfor både dyr og mennesker. Vi lægger vægt på at forebygge sygdomme og i samarbejde med ejeren give dyrene en optimal livskvalitet hele livet igennem.

Vi har sundhedspakker til dine kæledyr. Læs mereher
+ +