Book tid online | Ring 21 62 85 42

Hvem møder du på klinikken

Liana Vulfson

Dyrlæge
Mit navn er Liana Vulfson og jeg er dyrlæge uddannet fra Den Kongelige- og Veterinære Landbohøjskole. (Nu LIFE Det Biovidenskabelige Fakultet) i 1998)

Jeg har lige siden afslutningen af dyrlægeuddannelsen drevet min egen smådyrspraksis med særlig interesse for hunde, katte, gnavere og fugle.

Ved siden af min egen praksis, har jeg tidligere arbejdet som dyrlæge i flere andre dyrlægepraksis i København og omegn. I tre år har jeg fungeret som chefdyrlæge på Dyreværnet i Rødovre og nydt, at kunne gøre en forskel for de herreløse dyr.


Maria Siemoneit

Klinikassistent
Maria møder du i butikken og på telefonen

Maria er uddannet dyrepasserassistent og har 12 års erfaring fra Dyreværnet i Rødovre, hvor hun også har haft sin bopæl i 7 år og således passet dyrene både dag og nat.

Maria assisterer dyrlægerne under operationer og konsultationer, rådgiver omkring katte- og hundeadfærd, står for negleklip, hundevask og kattesoignering. Hun er butiksansvarlig og kan besvare de fleste spørgsmål om foder og pelspleje.


Karen Tjørnelund

Dyrlæge

Uddannet fra Den Kongelige- og Veterinære Landbohøjskole i 2009.

Karen har arbejdet som dyrlæge flere forskellige steder; på et stort dyrehospital i Gråsten, en lille blandet praksis på Færøerne og en smådyrsklinik i det allernordligste Norge. Karen har været en del af Grundtvigs Dyreklinik siden 2014, for tiden dog kun på deltid, primært onsdage og torsdage.

Ved siden af arbejdet i praksis, fungerer Karen som ekstern konsulent for DLG’s Land&Fritid-butikker, hvor hun har en brevkasse, holder foredrag og vejleder hunde- og katteejere om sundhed og ernæring.

Karen har været frivillig som dyrlæge på Dyreværnet i Rødovre, og i udlandet i forbindelse med rejser.


Caroline Børgesen

Aut. veterinærsygeplejerske

Mit navn er Caroline, og jeg er uddannet Aut. Veterinærsygeplejerske fra Hansenberg i okt. 2014.

Efter min afslutning på uddannelsen har jeg arbejdet på Holmegaard Dyreklinik, Evidensia Næstved Dyrehospital og Rødovre Dyreklinik.

På Grundtvigs Dyreklinik assisterer jeg dyrlægerne under operationer, konsultationer, tager imod klienter og rådgiver dem med foder samt svarer telefonopkald, kundeekspedition og bestilling af varer i butikken.

Jeg har en stor interesse for tandbehandling og tandpleje og katte adfærd og sygdomme.


Kristie Lerche

Klinikassistent

Kristie er uddannet dyrepasser fra Hansenberg i 2007 med speciale i forsøgsdyr.

Kristie har før haft privat chihuahuaopdræt, hun har udstillet egne hunde og fungeret som ringsekretær. Kristie hos os siden starten af 2014, og er primært at møde i klinikken og butikken om formiddagen.


Rosa Andresen

Dyrlægestuderende

Jeg hedder Rosa Andresen og startede på dyrlægestudiet i 2017.

Jeg har særligt interesse i katte, men jeg synes selvfølgelig alle smådyr er skønne. Hjemme hos min mor og far hygger jeg med katten Snehvide og hunden Karla, dog har jeg desværre ikke nogle dyr selv. Hvis I ser mig, er jeg mest i butikken og hjælper kunder med diverse ting samtidig med, at jeg betjener telefonen. Jeg har haft noget praktik i en anden dyreklinik, men det her er mit første rigtige job med dyr, så jeg håber I vil tage godt imod mig.


Mathilde Breitenstein

Dyrlægestuderende

Jeg hedder Mathilde Breitenstein og jeg læser på 3.år på veterinær medicin

Jeg er opvokset i Italien og født i Thailand, så jeg har en lidt multikulturel baggrund.
Jeg er tidligere heste pige, men mine interesser nu er vægtløftning, løb og mit studie. Jeg elsker at tage mig af dyr og nyder at være omkring dem.
Desværre har jeg ikke tid til nogen kæledyr nu som studerende ,men så snart jeg kan skal jeg have en dejlig hund! 

Monica

Dyrlægestuderende

Mit navn er Monica, og jeg læser veterinærmedicin på Københavns Universitet

Jeg bliver færdig med min bachelor i 2019 og regner med at påbegynde kandidaten senere samme år. Jeg kom ind på dyrlægestudiet med en drøm om at blive hestedyrlæge med 7 år som hestepige i bagagen, men jeg fik hurtigt øjnene op for smådyrene, som jeg nu har kastet min kærlighed over. Jeg har særligt interesse indenfor hæmatologi, patologi og endokrinologi.
På klinikken hjælper jeg til ved konsultationer, operationer, prøveudtagninger, tidsbestillinger, telefonisk kontakt og selvfølgelig også personlig kontakt i receptionen, hvor du altid er velkommen til at stille mig spørgsmål.

Pernille Bay

Dyrlægestuderende

Mit navn er Pernille, og jeg studerer veterinærmedicin på Københavns Universitet.

Jeg studerer på 3. År og bliver færdig med min bachelor til sommer (2019).
Til daglig bor jeg i Brønshøj med min kæreste og vores kat Harvey.

Jeg har siden jeg var helt lille elsket dyr og er vokset op med både hunde, katte og kaniner. Jeg kan derfor slet ikke forestille mig en hverdag som ikke indeholder dyr, og er slet ikke i tvivl om, at jeg er havnet på den rette hylde som dyrlægestuderende.

På klinikken hjælper jeg til i butikken, tager imod tidsbestilling, telefonisk kontakt og hjælper til ved konsultationer og operationer. I er altid velkomne til at stille mig et spørgsmål.

Kontakt

Grundtvigs Dyreklinik
Tuborgvej 266 B
2400 København NV

Tlf. 21 62 85 42

BOOK TID ONLINE

Åbningstider

 • Mandag
  08:00 - 17:00
 • Tirsdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  09:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 18:00
 • Fredag
  08:00 - 16:00
 • Lørdag - Søndag
  Lukket

Følg os

Åbningstider mellem jul og nytår

24.12: Lukket
25.12: Lukket
26.12: Lukket
27.12: 9-16
28.12: 9-16
31.11: Lukket
1.1: Lukket
2.1: 9-17

×
Book tid
Webshop
Kontakt os
Menu