Hvem møder du på klinikken

Liana Vulfson

DYRLÆGE

Mit navn er Liana Vulfson og jeg er dyrlæge uddannet fra Den Kongelige- og Veterinære Landbohøjskole. (Nu LIFE Det Biovidenskabelige Fakultet) i 1998)

Jeg har lige siden afslutningen af dyrlægeuddannelsen drevet min egen smådyrspraksis med særlig interesse for hunde, katte, gnavere og fugle.

Ved siden af min egen praksis, har jeg tidligere arbejdet som dyrlæge i flere andre dyrlægepraksis i København og omegn. I tre år har jeg fungeret som chefdyrlæge på Dyreværnet i Rødovre og nydt, at kunne gøre en forskel for de herreløse dyr.

Dyrlæge Liana Vulfson taler flydende russisk og kan derfor tilbyde konsultationer på russisk til klienter som ønsker det. Ligeledes er det muligt at få konsultationer på engelsk og lidt mere begrænset omfang på fransk.

Engagement i gadehundsprojekter i Asien

Gennem de sidste 13 år har dyrlæge Liana Vulfson deltaget i 3 andre store gadehundeprojekter i Indien og to gange i Thailand. På det største projekt i 2016 var der mere end 25 dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der arbejdede 3 forskellige steder i Thailand.

I alt lykkedes det at neutralisere (sterilisere og kastrere) 1800 hunde og katte i løbet af det projekt på øen Phuket. Vi samarbejdede med Soi Dog Foundation, som er en gadehundeorganisation, der har base på Phuket og i Bangkok.

>Læs mere om: Gadehundsprojektet i Nepal 2020.

MARIA SIEMONEIT

Maria Siemoneit

KLINIKASSISTENT

Maria møder du i butikken og på telefonen

Maria er uddannet dyrepasserassistent og har 12 års erfaring fra Dyreværnet i Rødovre, hvor hun også har haft sin bopæl i 7 år og således passet dyrene både dag og nat.

Maria assisterer dyrlægerne under operationer og konsultationer, rådgiver omkring katte- og hundeadfærd, står for negleklip, hundevask og kattesoignering. Hun er butiksansvarlig og kan besvare de fleste spørgsmål om foder og pelspleje.

Derudover tilbyder Maria også Kranio-sakral terapi til hunde.

KAREN TJØRNELUND

Karen Tjørnelund

DYRLÆGE

Uddannet fra Den Kongelige- og Veterinære Landbohøjskole i 2009.

Karen har arbejdet som dyrlæge flere forskellige steder; på et stort dyrehospital i Gråsten, en lille blandet praksis på Færøerne og en smådyrsklinik i det allernordligste Norge. Karen har været en del af Grundtvigs Dyreklinik siden 2014, for tiden dog kun på deltid, primært onsdage og torsdage.

Ved siden af arbejdet i praksis, fungerer Karen som ekstern konsulent for DLG’s Land&Fritid-butikker, hvor hun har en brevkasse, holder foredrag og vejleder hunde- og katteejere om sundhed og ernæring.

Karen har været frivillig som dyrlæge på Dyreværnet i Rødovre, og i udlandet i forbindelse med rejser.

CAROLINE BØRGESEN

Caroline Børgesen

AUT. VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Caroline er på barsel indtil sommer 2021

Mit navn er Caroline, og jeg er uddannet Aut. Veterinærsygeplejerske fra Hansenberg i okt. 2014.

Efter min afslutning på uddannelsen har jeg arbejdet på Holmegaard Dyreklinik, Evidensia Næstved Dyrehospital og Rødovre Dyreklinik.

På Grundtvigs Dyreklinik assisterer jeg dyrlægerne under operationer, konsultationer, tager imod klienter og rådgiver dem med foder samt svarer telefonopkald, kundeekspedition og bestilling af varer i butikken.

Jeg har en stor interesse for tandbehandling og tandpleje og katte adfærd og sygdomme.

KRISTIE LERCHE

Kristie Lerche

KLINIKASSISTENT

Kristie er uddannet dyrepasser fra Hansenberg i 2007 med speciale i forsøgsdyr.

Kristie har før haft privat chihuahuaopdræt, hun har udstillet egne hunde og fungeret som ringsekretær. Kristie hos os siden starten af 2014, og er primært at møde i klinikken og butikken om formiddagen.

Elin Hunniche Hansen

DYRLÆGE

Jeg er uddannet i 1998 fra Den Kongelige og Veterinære Landbohøjskole. Jeg har været dyrlæge og underviser på Landbohøjskolen og hjælper nu til i klinikken når der er travlt.

Sirius Martin Hüche Mortensen

KLINIKASSISTENT

Jeg startede på klinikken i maj 2020. Min erfaring om smådyr kommer hovedsageligt fra mit frivillige arbejde på Roskilde Internat.
Jeg bruger meget af min fritid på at køre dyreambulancen for Dyrenes Beskyttelse.
Her har jeg masser af viden omkring faunafugle og faunadyr.
Privat bor jeg i Albertslund sammen med kat Mew.

Mai Rothe Aagaard

DYRLÆGESTUDERENDE

Mit navn er Mai og jeg dimitterer som dyrlæge fra Københavns Universitet i januar 2021.
Jeg er netop ved at færdiggøre min specialeopgave i mave-tarm-sygdomme hos hunde med hovedfokus på blodig diarré. Jeg er vokset op i Jylland på et nedlagt landbrug, hvor jeg fra helt lille har haft alverdens dyr og jeg har altid haft en stor interesse i behandling og pleje af dem alle. Derfor har jeg heller aldrig været i tvivl om at det var dyrlæge jeg skulle være.
Mit primære arbejde på klinikken består af ekspedering, fodersalg og tidsbooking, men jeg hjælper også til ved konsultationer og operationer. Yderligere elsker jeg at hilse på de søde dyr der kommer forbi og gør mit bedste for at alle, både mennesker og dyr, får en god oplevelse på klinikken.
Når jeg ikke er på arbejde eller skriver opgave, hygger jeg med min hund Woody som i ser på billedet. Woody får af og til også lov til at komme med på arbejde.

Glimrende

Jeg har lige så lidt som nedenstående D.B.J. gjort brug af klinikken, men jeg vil gerne give 5 stjerner for en sober og ordentlig besvarelse på både D.B.J.’s og Pernilles kritik, som nu er slettet. Det må have været en vanskelig balancegang at besvare begge uden at overskride, hvad man etisk kan forsvare at skrive offentligt om en privatejet hund.

Liana vulfson, dygtig og venlig dyrelæge

…”Jeg var inde med min bengaler for noget tid siden grundet halthed.
Rigtig venligt og imødekommende personale, som taler ordentligt til både kat og ejer. Vi have en tid hos Liana Vulfson.
Hun kunne mærke der var noget hos vores kat i haseledet som ikke var i orden og henviste til en klinik som specialiserede sig i dette.”…

Min taknemmelighed til Grundtvigs…

…”Min taknemmelighed til Grundtvigs Dyreklinik kender snart ingen grænser. Jeg har nu oplevet for 3. gang indenfor 5 år, at denne klinik kan noget helt særligt. De har godt nok ikke udstyr som et dyrehospital, men når det virkelig kniber, kan de trylle som ingen andre – heller ikke det dyrehospital, hvor vores seneste syge kat er blevet behandlet.”…

Grundtvigs Dyreklinik er en smådyrsklinik, der blandt andet tilbyder sundhedseftersyn, vaccination og medicinsk udredning af hund, kat og andre smådyr. Vi foretager også mindre kirurgiske indgreb samt tandbehandlinger og laserterapi

Vi kan tilbyde en meget bred vifte af laboratorieundersøgelser, så som analyse af blodprøver, undersøgelser for bakterier og parasitter. Hvis vores egne kompetencer og udstyr ikke slår til, har vi et godt samarbejde med specialiserede kollegaer og laboratorier, som vi henviser til eller samarbejder med.

  • Hjælp fra dyrlæge i København

  • Få eksperthjælp fra dyrlæge i København

  • Royal Canin slankeklinik

Skriv til os

Vores målsætning er, at yde den bedst mulige service overfor både dyr og mennesker. Vi lægger vægt på at forebygge sygdomme og i samarbejde med ejeren give dyrene en optimal livskvalitet hele livet igennem.

Vi har sundhedspakker til dine kæledyr. Læs mereher
+ +