Hvem møder du på klinikken

Personalet

Liana

Dyrlæge

Liana er uddannet dyrlæge fra Den Kongelige- og Veterinære Landbohøjskole i 1998.

Siden afslutningen af dyrlægeuddannelsen har Liana drevet sin egen smådyrspraksis med særlig interesse for hunde, katte, gnavere og fugle.

Ved siden af sin egen praksis, har hun tidligere arbejdet som dyrlæge i flere andre dyrlægepraksis i København og omegn. I tre år har hun også fungeret som chefdyrlæge på Dyreværnet i Rødovre og nydt, at kunne gøre en forskel for de herreløse dyr.

Liana taler flydende russisk og kan derfor tilbyde konsultationer på russisk til klienter som ønsker det. Ligeledes er det muligt at få konsultationer på engelsk og lidt mere begrænset omfang på fransk.

Liana startede Grundtvigs Dyreklinik op i 2014.

Engagement i gadehundsprojekter i Asien

Gennem de sidste 13 år har dyrlæge Liana Vulfson deltaget i 3 andre store gadehundeprojekter i Indien og to gange i Thailand. På det største projekt i 2016 var der mere end 25 dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der arbejdede 3 forskellige steder i Thailand.

I alt lykkedes det at neutralisere (sterilisere og kastrere) 1800 hunde og katte i løbet af det projekt på øen Phuket. Vi samarbejdede med Soi Dog Foundation, som er en gadehundeorganisation, der har base på Phuket og i Bangkok.

>Læs mere om: Gadehundsprojektet i Nepal 2020.

Karen

Dyrlæge

Karen er uddannet dyrlæge fra Den Kongelige- og Veterinære Landbohøjskole i 2009.

Siden afslutningen af dyrlægeuddannelsen har Karen arbejdet som dyrlæge flere forskellige steder. Dyrehospitalet i Gråsten, en lille blandet praksis på Færøerne samt en smådyrsklinik i det allernordligste Norge.

Karen har været en del af Grundtvigs Dyreklinik siden 2014, som deltids dyrlæge om torsdagen og vikarier også ved ferier.

Ved siden af arbejdet i praksis, fungerer Karen som ekstern konsulent for DLG’s Land&Fritid-butikker, hvor hun har en brevkasse, holder foredrag og vejleder hunde- og katteejere om sundhed og ernæring.

Karen har også været frivillig som dyrlæge på Dyreværnet i Rødovre, og i udlandet i forbindelse med rejser.

Elin

Dyrlæge

Elin er uddannet dyrlæge fra Den Kongelige og Veterinære Landbohøjskole i 1998.

Elin har været dyrlæge og underviser på Landbohøjskolen i flere år samt er uddannet human sygeplejerske.

Elin arbejder på Grundtvigs Dyreklinik som deltids dyrlæge om mandagen og fredagen, når der er travlt samt under ferier.

Elin startede ude ved Grundtvigs Dyreklinik i 2020.

Mai

Dyrlæge

Mai er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i jan. 2021.

Mai har løbende været på flere udlandsophold på smådyrshospitaler i blandt andet Norge, New Zealand og Syd Afrika.

Efter endt uddannelse startede Mai på en smådyrsklinik i Nordsjælland. Her fik hun en stor interesse i kirurgi og tandoperationer. Mai har siden udannet sig yderligere på disse områder, hvor hun bl.a. har kurser i bløddelskirurgi, tandrøntgen og avanceret kirurgisk ekstraktion af tænder. Mai er den ansvarlige dyrlæge for tandoperationer og danner sammen med VSP Caroline vores ”tand-team”. Yderligere står Mai for vores drægtighedsscanninger af hund og kat.

Som dyrlæge går Mai meget op i at skabe en tryg og nærværende konsultation for både dyr og ejer. Mai har fokus på høj faglighed og vil fremadrettet videreuddanne sig på relevante områder, til stor glæde og gavn for vores patienter.

Mai startede på Grundtvigs Dyreklinik i februar 2022.

Caroline

Aut. veterinærsygeplejerske

Caroline er uddannet Aut. Veterinærsygeplejerske (VSP) fra Hansenberg i okt. 2014.

Efter endt uddannelse har Caroline arbejdet på en mindre klinik, samt et større smådyrshospital inden vi fik glæde af hende.

Caroline er reference VSP for vores veludstyrede laboratorie via Triolab, Caroline har bl.a. kursus i håndtering og analyse af blodprøver. Yderligere er hun ansvarlig for vores dygtige dyrlægestuderende og andre administrative opgaver.

Carolines helt store passion er dog i vores operationsafsnit, hvor Caroline er den ansvarlige VSP for vores tandbehandlinger. Caroline har været på flere tandkurser, herunder i tandrøntgen (vurdering og projektering), vurdering af tandstilling samt håndtering af mundhulebetændelse i hund og kat. Caroline danner sammen med dyrlæge Mai vores ”tand-team”.

I operationen nyder vi også godt af Carolines viden inden for anæstesi, hvor hun både i 2023 og 2024 har været på kursus indenfor dette felt.

Caroline startede hos Grundtvigs Dyreklinik i januar 2018.

I 2023 blev Caroline kåret som årets veterinær sygeplejerske til dyrlægernes årsmøde.

Maria

Klinikassistent

Maria er uddannet dyrepasserassistent og har 12 års erfaring fra Dyreværnet i Rødovre, hvor hun også har haft sin bopæl i 7 år og således passet dyrene både dag og nat.

Maria møder du ude ved receptionen samt i telefonen, hvor hun rådgiver omkring katte- og hundeadfærd, fodersalg, plejeprodukter. Yderligere har Maria en stor viden indenfor pasning og pleje af kaniner og gnavere samt katte og især forældreløse killinger.

Maria står for de fleste negleklip på klinikken samt soignering/pelsklip af katte og kaniner. Derudover tilbyder Maria også Kranio-sakral terapi til hunde samt laserbehandlinger af både hunde og katte.

Maria finder du også inde ved konsultationerne, hvor hun assisterer dyrlægerne.

Til dagligt er Maria butiksansvarlig, regnskabsansvarlig og praktikantansvarlig på Grundtvigs Dyreklinik.

Maria startede hos Grundtvigs Dyreklinik i 2014.

Kristie

Klinikassistent

Kristie er uddannet dyrepasser fra Hansenberg i 2007 med speciale i forsøgsdyr.

Kristie har før haft privat chihuahuaopdræt, hun har udstillet egne hunde og fungeret som ringsekretær.

Kristie møder du ude ved receptionen samt i telefonen, tirsdag og onsdag formiddage. Her rådgiver hun omkring fodersalg, plejeprodukter samt deler ud af sin store viden, indenfor reproduktion hos hund.

Kristie finder du også inde ved konsultationerne, hvor hun assisterer dyrlægerne.

Til dagligt er Kristie bestillingsansvarlig på Grundtvigs Dyreklinik.

Kristie startede hos Grundtvigs Dyreklinik i 2014.

Ingrid

Dyrlægestuderende

Ingrid er en af vores dyrlægestuderende som hjælper os i de travle dage. I vil møde Ingrid i receptionen og i telefonen.

Ingrid er i gang med sin bacheloruddannelse inden for veterinærmedicin.

Laura

Dyrlægestuderende

Laura er en af vores dyrlægestuderende som hjælper os i de travle dage.
I vil møde Laura i receptionen og i telefonen.

Laura er i gang med sin bacheloruddannelse inden for veterinærmedicin.

Laura er på orlov fra sommeren 2023

Mads

Dyrlægestuderende

Mads er en af vores dyrlægestuderende som hjælper os i de travle dage.
I vil møde Mads i receptionen og i telefonen.

Mads er i gang med sin Bacheloruddannelse inden for veterinærmedicin.

Malthe

Dyrlægestuderende

Malthe er en af vores dyrlægestuderende som hjælper os i de travle dage.
I vil møde Malthe i receptionen og i telefonen.

Malthe er i gang med sin bacheloruddannelse inden for veterinærmedicin.

Det siger vores kunder


Dejligt og sødt personale. Et trygt og rat sted at komme. Trods operationer er Samson glad når han går ind af døren…. Tusinde tak fordi I er som I er.


Tak for at i har taget jer så godt af min Bente Viola🐈
Hun er blevet så flot efter hun har fået løveklip hos jer.
Tak for jeres venlighed og gode råd❤️


Super behagelig klinik med kompetent personale . Der er altid god tid til undersøgelse og svar på alle ens spørgsmål. Stor ros til jer


De er altid søde og giver min hund en god oplevelse, selvom jeg er flyttet fra NV, beholder jeg dem, som min dyrlæge 😊


Vi har brugt Grundtvigs dyreklinik i mange år og altid været meget glade for deres ekspertise.


En helt fantastisk dyrlæge!- Der altid sætter vores hunds helbred og trivsel først. Vi har altid kun oplevet et meget sødt, imødekommende og professionelt personale, med god tid.

…”Min taknemmelighed til Grundtvigs Dyreklinik kender snart ingen grænser. Jeg har nu oplevet for 3. gang indenfor 5 år, at denne klinik kan noget helt særligt. De har godt nok ikke udstyr som et dyrehospital, men når det virkelig kniber, kan de trylle som ingen andre – heller ikke det dyrehospital, hvor vores seneste syge kat er blevet behandlet.”…

…”Jeg var inde med min bengaler for noget tid siden grundet halthed.
Rigtig venligt og imødekommende personale, som taler ordentligt til både kat og ejer. Vi have en tid hos Liana Vulfson.
Hun kunne mærke der var noget hos vores kat i haseledet som ikke var i orden og henviste til en klinik som specialiserede sig i dette.”…

Den bedste dyrelæge med masser af medfølelse både over for dyr og ejer.
Fik i går en super oplevelse hvor jeg ikke kunne finde den foder jeg plejer. I stedet fik jeg 7 gratis prøveposer selvom jeg havde fortalt jeg ikke skulle købe noget. Herudover fik jeg super service og tips til min nervøse kat.
Den bedste klinik… jeg vil aldrig skifte


Dejligt og sødt personale. Et trygt og rat sted at komme. Trods operationer er Samson glad når han går ind af døren…. Tusinde tak fordi I er som I er.


Tak for at i har taget jer så godt af min Bente Viola🐈
Hun er blevet så flot efter hun har fået løveklip hos jer.
Tak for jeres venlighed og gode råd❤️


Super behagelig klinik med kompetent personale . Der er altid god tid til undersøgelse og svar på alle ens spørgsmål. Stor ros til jer 😊


De er altid søde og giver min hund en god oplevelse, selvom jeg er flyttet fra NV, beholder jeg dem, som min dyrlæge 😊


Vi har brugt Grundtvigs dyreklinik i mange år og altid været meget glade for deres ekspertise.


En helt fantastisk dyrlæge!- Der altid sætter vores hunds helbred og trivsel først. Vi har altid kun oplevet et meget sødt, imødekommende og professionelt personale, med god tid.

…”Min taknemmelighed til Grundtvigs Dyreklinik kender snart ingen grænser. Jeg har nu oplevet for 3. gang indenfor 5 år, at denne klinik kan noget helt særligt. De har godt nok ikke udstyr som et dyrehospital, men når det virkelig kniber, kan de trylle som ingen andre – heller ikke det dyrehospital, hvor vores seneste syge kat er blevet behandlet.”…

…”Jeg var inde med min bengaler for noget tid siden grundet halthed.
Rigtig venligt og imødekommende personale, som taler ordentligt til både kat og ejer. Vi have en tid hos Liana Vulfson.
Hun kunne mærke der var noget hos vores kat i haseledet som ikke var i orden og henviste til en klinik som specialiserede sig i dette.”…

Den bedste dyrelæge med masser af medfølelse både over for dyr og ejer.
Fik i går en super oplevelse hvor jeg ikke kunne finde den foder jeg plejer. I stedet fik jeg 7 gratis prøveposer selvom jeg havde fortalt jeg ikke skulle købe noget. Herudover fik jeg super service og tips til min nervøse kat.
Den bedste klinik… jeg vil aldrig skifte

Grundtvigs Dyreklinik er en smådyrsklinik, der blandt andet tilbyder sundhedseftersyn, vaccination og medicinsk udredning af hund, kat og andre smådyr. Vi foretager også mindre kirurgiske indgreb samt tandbehandlinger og laserterapi

Vi kan tilbyde en meget bred vifte af laboratorieundersøgelser, så som analyse af blodprøver, undersøgelser for bakterier og parasitter. Hvis vores egne kompetencer og udstyr ikke slår til, har vi et godt samarbejde med specialiserede kollegaer og laboratorier, som vi henviser til eller samarbejder med.

  • Hjælp fra dyrlæge i København
  • Få eksperthjælp fra dyrlæge i København
  • Royal Canin slankeklinik

Skriv til os

Vores målsætning er, at yde den bedst mulige service overfor både dyr og mennesker. Vi lægger vægt på at forebygge sygdomme og i samarbejde med ejeren give dyrene en optimal livskvalitet hele livet igennem.

Sundhedspakker til hunde og katte. Læs mere her
+ +