Hvem møder du på klinikken

Liana Vulfson

Dyrlæge

Mit navn er Liana Vulfson og jeg er dyrlæge uddannet fra Den Kongelige- og Veterinære Landbohøjskole. (Nu LIFE Det Biovidenskabelige Fakultet) i 1998)

Jeg har lige siden afslutningen af dyrlægeuddannelsen drevet min egen smådyrspraksis med særlig interesse for hunde, katte, gnavere og fugle.

Ved siden af min egen praksis, har jeg tidligere arbejdet som dyrlæge i flere andre dyrlægepraksis i København og omegn. I tre år har jeg fungeret som chefdyrlæge på Dyreværnet i Rødovre og nydt, at kunne gøre en forskel for de herreløse dyr.

Dyrlæge Liana Vulfson taler flydende russisk og kan derfor tilbyde konsultationer på russisk til klienter som ønsker det. Ligeledes er det muligt at få konsultationer på engelsk og lidt mere begrænset omfang på fransk.

Engagement i gadehundsprojekter i Asien

Gennem de sidste 13 år har dyrlæge Liana Vulfson deltaget i 3 andre store gadehundeprojekter i Indien og to gange i Thailand. På det største projekt i 2016 var der mere end 25 dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der arbejdede 3 forskellige steder i Thailand.

I alt lykkedes det at neutralisere (sterilisere og kastrere) 1800 hunde og katte i løbet af det projekt på øen Phuket. Vi samarbejdede med Soi Dog Foundation, som er en gadehundeorganisation, der har base på Phuket og i Bangkok.

Læs mere om: Gadehundsprojektet i Nepal 2020.


Maria Siemoneit

Klinikassistent

Maria møder du i butikken og på telefonen

Maria er uddannet dyrepasserassistent og har 12 års erfaring fra Dyreværnet i Rødovre, hvor hun også har haft sin bopæl i 7 år og således passet dyrene både dag og nat.

Maria assisterer dyrlægerne under operationer og konsultationer, rådgiver omkring katte- og hundeadfærd, står for negleklip, hundevask og kattesoignering. Hun er butiksansvarlig og kan besvare de fleste spørgsmål om foder og pelspleje.

Derudover tilbyder Maria også Kranio-sakral terapi til hunde.


Karen Tjørnelund

Dyrlæge

Uddannet fra Den Kongelige- og Veterinære Landbohøjskole i 2009.

Karen har arbejdet som dyrlæge flere forskellige steder; på et stort dyrehospital i Gråsten, en lille blandet praksis på Færøerne og en smådyrsklinik i det allernordligste Norge. Karen har været en del af Grundtvigs Dyreklinik siden 2014, for tiden dog kun på deltid, primært onsdage og torsdage.

Ved siden af arbejdet i praksis, fungerer Karen som ekstern konsulent for DLG’s Land&Fritid-butikker, hvor hun har en brevkasse, holder foredrag og vejleder hunde- og katteejere om sundhed og ernæring.

Karen har været frivillig som dyrlæge på Dyreværnet i Rødovre, og i udlandet i forbindelse med rejser.


Caroline Børgesen

Aut. veterinærsygeplejerske

Mit navn er Caroline, og jeg er uddannet Aut. Veterinærsygeplejerske fra Hansenberg i okt. 2014.

Efter min afslutning på uddannelsen har jeg arbejdet på Holmegaard Dyreklinik, Evidensia Næstved Dyrehospital og Rødovre Dyreklinik.

På Grundtvigs Dyreklinik assisterer jeg dyrlægerne under operationer, konsultationer, tager imod klienter og rådgiver dem med foder samt svarer telefonopkald, kundeekspedition og bestilling af varer i butikken.

Jeg har en stor interesse for tandbehandling og tandpleje og katte adfærd og sygdomme.


Kristie Lerche

Klinikassistent

Kristie er uddannet dyrepasser fra Hansenberg i 2007 med speciale i forsøgsdyr.

Kristie har før haft privat chihuahuaopdræt, hun har udstillet egne hunde og fungeret som ringsekretær. Kristie hos os siden starten af 2014, og er primært at møde i klinikken og butikken om formiddagen.


Rosa Andresen

Dyrlægestuderende

Jeg hedder Rosa Andresen og startede på dyrlægestudiet i 2017.

Jeg har særligt interesse i katte, men jeg synes selvfølgelig alle smådyr er skønne. Hjemme hos min mor og far hygger jeg med katten Snehvide og hunden Karla, dog har jeg desværre ikke nogle dyr selv. Hvis I ser mig, er jeg mest i butikken og hjælper kunder med diverse ting samtidig med, at jeg betjener telefonen. Jeg har haft noget praktik i en anden dyreklinik, men det her er mit første rigtige job med dyr, så jeg håber I vil tage godt imod mig.


Pernille Bay

Dyrlægestuderende

Mit navn er Pernille, og jeg studerer veterinærmedicin på Københavns Universitet.

Jeg studerer på 3. År og bliver færdig med min bachelor til sommer (2019).
Til daglig bor jeg i Brønshøj med min kæreste og vores kat Harvey.

Jeg har siden jeg var helt lille elsket dyr og er vokset op med både hunde, katte og kaniner. Jeg kan derfor slet ikke forestille mig en hverdag som ikke indeholder dyr, og er slet ikke i tvivl om, at jeg er havnet på den rette hylde som dyrlægestuderende.

På klinikken hjælper jeg til i butikken, tager imod tidsbestilling, telefonisk kontakt og hjælper til ved konsultationer og operationer. I er altid velkomne til at stille mig et spørgsmål.

Kontakt

Grundtvigs Dyreklinik
Tuborgvej 266 B
2400 København NV

Tlf. 21 62 85 42

BOOK TID ONLINE

Åbningstider

 • Mandag

  08:00 - 17:00

 • Tirsdag

  08:00 - 17:00

 • Onsdag

  09:00 - 17:00

 • Torsdag

  08:00 - 18:00

 • Fredag

  08:00 - 16:00

 • Lørdag - Søndag
  Lukket

Følg os

×
Ring op
Book tid
Webshop
Kontakt os
Menu