Vælg en dyrlæge nær Amager

Har du brug for en dygtig dyrlæge tæt på Amager? Og kunne du tænke dig en dyrlæge, som har mange års erfaring med både udredning og behandling? Så er der god grund til at vælge Grundtvigs Dyreklinik, som med sin klinik i den nordvestlige del af København er en dyrlæge beliggende i kort afstand fra Amager.

Vi er et stærkt team af fagfolk, som med forskellige specialer og spidskompetencer drager nytte af hinandens ekspertiser i behandlingen af smådyr.

Behandling på Grundtvigs Dyreklinik

Vi er en dyrlæge ikke langt fra Amager, som blandt andet tilbyder sundhedseftersyn, vaccination og medicinsk udredning af smådyr. Vi ved, hvad der skal til for at sikre hunde, katte, fugle og gnaveres sundhed, og derfor kan du trygt vælge at lade dit kæledyr behandle hos os.

Hos os har dit dyr desuden mulighed for at få foretaget mindre kirurgiske indgreb såsom neutralisation, hvis ikke du ønsker, at dit dyr forplanter sig. Er du i tvivl om, hvorvidt neutralisation er det rigtige, og ønsker du at høre om alternativer, så du ikke udelukker muligheden for at få eksempelvis hundehvalpe eller kattekillinger, er du altid velkommen til at søge råd og vejledning hos os.

Vi tilbyder laserterapi

I forbindelse med kirurgiske indgreb af både akut opståede og kroniske skader er det en fordel at benytte laserterapi. Laserterapi er et redskab i behandlingen af dyr, der ikke alene øger blodcirkulationen og reducerer hævelse, men som også bidrager til hurtigere heling.

Alle dyr kan få laserbehandling, og vi har udelukkende gode erfaringer med brug af dette terapeutiske redskab.

Rejse til udlandet?

Hvis du planlægger at tage dit dyr med til udlandet, er der en række praktiske forhold, du skal have for øje. Der gælder nemlig særlige regler om vaccination og sundhedspapirer, når danske dyr tages med ud af landet, og derfor er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i gældende regler, inden du tager afsted.

Mange ønsker at tage deres hund eller kat med på ferie i Europa, og for hunde og katte gælder det, at de skal være id-mærkede, vaccinerede mod rabies og have et EU-rejsepas, hvis de skal tage med over grænsen.

Vi er en dyrlæge ikke langt fra Amager, som tilbyder at hjælpe dig med at holde styr på alle relevante forhold omkring rejse til udlandet. Hos os kan du få en rejsepakke, så du og dit dyr kan komme ud at rejse sammen.

Skriv til os

Kontakt

Grundtvigs Dyreklinik
Tuborgvej 266 B
2400 København NV

Tlf. 21 62 85 42

BOOK TID ONLINE

Åbningstider

 • Mandag

  08:00 - 17:00

 • Tirsdag

  08:00 - 17:00

 • Onsdag

  09:00 - 17:00

 • Torsdag

  08:00 - 18:00

 • Fredag

  08:00 - 16:00

 • Lørdag - Søndag
  Lukket

Følg os

×
Ring op
Book tid
Webshop
Kontakt os
Menu