Vælg en dyrlæge nær Amager

Har du brug for en dygtig dyrlæge tæt på Amager? Og kunne du tænke dig en dyrlæge, som har mange års erfaring med både udredning og behandling? Så er der god grund til at vælge Grundtvigs Dyreklinik, som med sin klinik i den nordvestlige del af København er en dyrlæge beliggende i kort afstand fra Amager.

Vi er et stærkt team af fagfolk, som med forskellige specialer og spidskompetencer drager nytte af hinandens ekspertiser i behandlingen af smådyr.

Behandling på Grundtvigs Dyreklinik

Vi er en dyrlæge ikke langt fra Amager, som blandt andet tilbyder sundhedseftersyn, vaccination og medicinsk udredning af smådyr. Vi ved, hvad der skal til for at sikre hunde, katte, fugle og gnaveres sundhed, og derfor kan du trygt vælge at lade dit kæledyr behandle hos os.

Hos os har dit dyr desuden mulighed for at få foretaget mindre kirurgiske indgreb såsom neutralisation, hvis ikke du ønsker, at dit dyr forplanter sig. Er du i tvivl om, hvorvidt neutralisation er det rigtige, og ønsker du at høre om alternativer, så du ikke udelukker muligheden for at få eksempelvis hundehvalpe eller kattekillinger, er du altid velkommen til at søge råd og vejledning hos os.

Glimrende

Jeg har lige så lidt som nedenstående D.B.J. gjort brug af klinikken, men jeg vil gerne give 5 stjerner for en sober og ordentlig besvarelse på både D.B.J.’s og Pernilles kritik, som nu er slettet. Det må have været en vanskelig balancegang at besvare begge uden at overskride, hvad man etisk kan forsvare at skrive offentligt om en privatejet hund.

Liana vulfson, dygtig og venlig dyrelæge

…”Jeg var inde med min bengaler for noget tid siden grundet halthed.
Rigtig venligt og imødekommende personale, som taler ordentligt til både kat og ejer. Vi have en tid hos Liana Vulfson.
Hun kunne mærke der var noget hos vores kat i haseledet som ikke var i orden og henviste til en klinik som specialiserede sig i dette.”…

Min taknemmelighed til Grundtvigs…

…”Min taknemmelighed til Grundtvigs Dyreklinik kender snart ingen grænser. Jeg har nu oplevet for 3. gang indenfor 5 år, at denne klinik kan noget helt særligt. De har godt nok ikke udstyr som et dyrehospital, men når det virkelig kniber, kan de trylle som ingen andre – heller ikke det dyrehospital, hvor vores seneste syge kat er blevet behandlet.”…

Grundtvigs Dyreklinik er en smådyrsklinik, der blandt andet tilbyder sundhedseftersyn, vaccination og medicinsk udredning af hund, kat og andre smådyr. Vi foretager også mindre kirurgiske indgreb samt tandbehandlinger og laserterapi

Vi kan tilbyde en meget bred vifte af laboratorieundersøgelser, så som analyse af blodprøver, undersøgelser for bakterier og parasitter. Hvis vores egne kompetencer og udstyr ikke slår til, har vi et godt samarbejde med specialiserede kollegaer og laboratorier, som vi henviser til eller samarbejder med.

  • Hjælp fra dyrlæge i København

  • Få eksperthjælp fra dyrlæge i København

  • Royal Canin slankeklinik

Skriv til os

Vores målsætning er, at yde den bedst mulige service overfor både dyr og mennesker. Vi lægger vægt på at forebygge sygdomme og i samarbejde med ejeren give dyrene en optimal livskvalitet hele livet igennem.

Vi har sundhedspakker til dine kæledyr. Læs mereher
+ +