Omsorgsfuld dyrlæge tæt på Hellerup

Grundtvigs Dyreklinik er en dyrlæge beliggende ikke langt fra Hellerup, hvor der udføres alle almindelige behandlinger af hunde, katte, fugle og gnavere. Her er smådyr af alle størrelser og racer velkomne, og vi ser frem til at byde såvel dyr som dyreejere velkomne i vores rolige klinik.

Vores behandlinger

Tandbehandling, vaccination, klipning/soignering og neutralisation er nogle af de behandlinger, vi udfører i klinikken. Vi kan tilbyde medicinsk udredning, og i forbindelse med mindre kirurgiske indgreb – eksempelvis kastration – råder vi over laserterapi, som er fordelagtigt til mindskelse af smerter og hævelse.

Udover konkrete behandlinger, tilbyder vi også sundhedstjek. Sundhedstjek er vigtige for at holde øje med, at dyret er sundt og rask. Vi er nemlig en dyrlæge tæt på Hellerup, som lægger vægt på forebyggelse frem for behandling, og derfor opfordrer vi til, at alle dyr jævnligt besøger klinikken for at få undersøgt helbredet.

Glimrende

Jeg har lige så lidt som nedenstående D.B.J. gjort brug af klinikken, men jeg vil gerne give 5 stjerner for en sober og ordentlig besvarelse på både D.B.J.’s og Pernilles kritik, som nu er slettet. Det må have været en vanskelig balancegang at besvare begge uden at overskride, hvad man etisk kan forsvare at skrive offentligt om en privatejet hund.

Liana vulfson, dygtig og venlig dyrelæge

…”Jeg var inde med min bengaler for noget tid siden grundet halthed.
Rigtig venligt og imødekommende personale, som taler ordentligt til både kat og ejer. Vi have en tid hos Liana Vulfson.
Hun kunne mærke der var noget hos vores kat i haseledet som ikke var i orden og henviste til en klinik som specialiserede sig i dette.”…

Min taknemmelighed til Grundtvigs…

…”Min taknemmelighed til Grundtvigs Dyreklinik kender snart ingen grænser. Jeg har nu oplevet for 3. gang indenfor 5 år, at denne klinik kan noget helt særligt. De har godt nok ikke udstyr som et dyrehospital, men når det virkelig kniber, kan de trylle som ingen andre – heller ikke det dyrehospital, hvor vores seneste syge kat er blevet behandlet.”…

Grundtvigs Dyreklinik er en smådyrsklinik, der blandt andet tilbyder sundhedseftersyn, vaccination og medicinsk udredning af hund, kat og andre smådyr. Vi foretager også mindre kirurgiske indgreb samt tandbehandlinger og laserterapi

Vi kan tilbyde en meget bred vifte af laboratorieundersøgelser, så som analyse af blodprøver, undersøgelser for bakterier og parasitter. Hvis vores egne kompetencer og udstyr ikke slår til, har vi et godt samarbejde med specialiserede kollegaer og laboratorier, som vi henviser til eller samarbejder med.

  • Hjælp fra dyrlæge i København

  • Få eksperthjælp fra dyrlæge i København

  • Royal Canin slankeklinik

Skriv til os

Vores målsætning er, at yde den bedst mulige service overfor både dyr og mennesker. Vi lægger vægt på at forebygge sygdomme og i samarbejde med ejeren give dyrene en optimal livskvalitet hele livet igennem.

Vi har sundhedspakker til dine kæledyr. Læs mereher
+ +