Omsorgsfuld dyrlæge tæt på Hellerup

Grundtvigs Dyreklinik er en dyrlæge beliggende ikke langt fra Hellerup, hvor der udføres alle almindelige behandlinger af hunde, katte, fugle og gnavere. Her er smådyr af alle størrelser og racer velkomne, og vi ser frem til at byde såvel dyr som dyreejere velkomne i vores rolige klinik .

Vores behandlinger

Tandbehandling, vaccination, klipning/soignering og neutralisation er nogle af de behandlinger, vi udfører i klinikken. Vi kan tilbyde medicinsk udredning, og i forbindelse med mindre kirurgiske indgreb – eksempelvis kastration – råder vi over laserterapi, som er fordelagtigt til mindskelse af smerter og hævelse.

Udover konkrete behandlinger, tilbyder vi også sundhedstjek. Sundhedstjek er vigtige for at holde øje med, at dyret er sundt og rask. Vi er nemlig en dyrlæge tæt på Hellerup, som lægger vægt på forebyggelse frem for behandling, og derfor opfordrer vi til, at alle dyr jævnligt besøger klinikken for at få undersøgt helbredet.

Vi kommer hjem til dit kæledyr

Der kan være tilfælde, hvor det mest fordelagtige ikke er behandling på vores dyreklinik men derimod i hjemmet. Det gør sig særligt gældende, hvis dyret er i så dårlig en tilstand, at det vil svække det yderligere at skulle transporteres fra hjemmet og til klinikken.

Med hjemmebehandling gør vi det således muligt at behandle i trygge, vante og rolige omgivelser. Hjemmebehandling går dog ikke på kompromis med kvaliteten, da fagligheden er den samme uanset behandlingsstedet.

Når vores dyrlæge nær Hellerup kommer på hjemmebesøg, kan der foretages en række forskellige behandlinger, der ikke kræver brug af særligt udstyr. Det kan eksempelvis være vaccination, hvis du er forhindret i at tage dit dyr med på klinikken. Vi tilbyder også at foretage aflivning i hjemmet, så dyret sover ind i trygge omgivelser.

Foder – vejen til et sundt kæledyr

Det rette foder er en absolut nødvendighed for at sikre dit dyrs sundhed og velbefindende. Et godt foder indeholder den rette sammensætning af næringsstoffer og mineraler - men hvad der er den rette sammensætning for det ene dyr, er ikke nødvendigvis den rette sammensætning for et andet dyr.

Derfor forhandler vi et bredt udvalg af foderprodukter i vores butik, som er tilknyttet dyreklinikken. Således er vi en dyrlæge nær Hellerup, der rummer alle de ting, du har brug for til dit kæledyr; undersøgelse, udredning, behandling og ernæring. Vi står altid klar til at give individuelle råd og vejledning, så både hunde, katte og andre smådyr får den fodertype, der passer på deres behov.

Vores foderprodukter og godbidder lever op til alle krav, og det samme gør sig gældende for det brede udvalg og legetøj, udstyr og midler, vi forhandler i vores butik.

Skriv til os

Kontakt

Grundtvigs Dyreklinik
Tuborgvej 266 B
2400 København NV

Tlf. 21 62 85 42

BOOK TID ONLINE

Åbningstider

 • Mandag

  08:00 - 17:00

 • Tirsdag

  08:00 - 17:00

 • Onsdag

  09:00 - 17:00

 • Torsdag

  08:00 - 18:00

 • Fredag

  08:00 - 16:00

 • Lørdag - Søndag
  Lukket

Følg os

×
Ring op
Book tid
Webshop
Kontakt os
Menu