Tryg dyrlæge tæt på Vanløse

Med Grundtvigs Dyreklinik får du en dyrlæge beliggende tæt på Vanløse, hvor du kan få hjælp til alt, der vedrører dit kæledyrs sundhed. Vi forebygger og behandler sygdomme og lidelser hos hunde, katte, fugle og gnavere, og hos os er dit kæledyr i trygge hænder.

Vi tilbyder

Vi er en dyrlæge nær Vanløse, som ønsker at hjælpe dyr og disses ejere på bedste vis. Derfor spænder vores udbud af behandlinger bredt, så vi er i stand til at imødekomme så mange forskellige behandlingsbehov som muligt.

Vi tilbyder sundhedseftersyn, hvor vi foretager et grundigt helbredstjek af dyret fra snude til hale. I denne forbindelse kan vi også give vaccinationer, så vi sikrer dyrets fremtidige sundhed. Er det behov for behandling kan vi blandt andet foretage tandbehandling, og vi tilbyder også medicinsk udredning.

Af mindre kirurgiske behandlinger tilbyder vi neutralisation af både hunde, katte og kaniner.

Gode faciliteter og moderne udstyr

Der sker hele tiden forbedringer inden for dyrlæge-verdenen, og det betyder, at der også ofte findes nye metoder til behandlingen af dyr. Vi ønsker at være en dyrlæge, hvor alle dyreejere kan søge hen for at få den absolut bedste behandling af deres dyr. Derfor kan vi tilbyde gode faciliteter, hvor undersøgelse, udredning og behandling af kæledyr sker på optimal vis.

Vi opdaterer løbende klinikkens udstyr, og følger med i, hvordan nyt udstyr og nye teknikker kan forbedre og optimere behandlingen af dyr. Vi har et konstant fokus på at forbedre os, da vi mener, at dette er den bedste måde at sikre, at behandlingen af dyr er både effektfuld og forbundet med så få smerter som muligt.

Omsorgsfuld behandling

Dyr tilbringer det meste af deres tid i hjemmet. Hunde og katte får ved henholdsvis daglige gåture og jagt nye indtryk, mens fugle og gnavere i højere grad blot er vant til det, der sker inden for hjemmets fire vægge. Derfor kan det være en stor omvæltning at skulle til dyrlæge, hvor menneskene er ukendte, og alle omgivelser pludselig er forandrede.

Dette er vi som fagfolk om nogen bevidste om, og derfor kan du med os som dyrlæge tæt på Vanløse forvente, at vi gør en stor indsats for at gøre dette møde så positivt som muligt. Det gør vi ved at have en rolig stemning i klinikken, så dyrene ikke stresses unødigt over de anderledes lyde.

Denne ro er en vigtig del af vores omsorgsfulde behandling. Derudover har såvel dyrlæger som veterinærsygeplejerske og dyrepasser erfaring med at skabe tryghed omkring konsultationen, så besøget ved dyrlægen ikke går ud over dyrets velbefindende.

Skriv til os

Kontakt

Grundtvigs Dyreklinik
Tuborgvej 266 B
2400 København NV

Tlf. 21 62 85 42

BOOK TID ONLINE

Åbningstider

 • Mandag

  08:00 - 17:00

 • Tirsdag

  08:00 - 17:00

 • Onsdag

  09:00 - 17:00

 • Torsdag

  08:00 - 18:00

 • Fredag

  08:00 - 16:00

 • Lørdag - Søndag
  Lukket

Følg os

×
Ring op
Book tid
Webshop
Kontakt os
Menu