Tryg dyrlæge tæt på Vanløse

Med Grundtvigs Dyreklinik får du en dyrlæge beliggende tæt på Vanløse, hvor du kan få hjælp til alt, der vedrører dit kæledyrs sundhed. Vi forebygger og behandler sygdomme og lidelser hos hunde, katte, fugle og gnavere, og hos os er dit kæledyr i trygge hænder.

Vi tilbyder

Vi er en dyrlæge nær Vanløse, som ønsker at hjælpe dyr og disses ejere på bedste vis. Derfor spænder vores udbud af behandlinger bredt, så vi er i stand til at imødekomme så mange forskellige behandlingsbehov som muligt.

Vi tilbyder sundhedseftersyn, hvor vi foretager et grundigt helbredstjek af dyret fra snude til hale. I denne forbindelse kan vi også give vaccinationer, så vi sikrer dyrets fremtidige sundhed. Er det behov for behandling kan vi blandt andet foretage tandbehandling, og vi tilbyder også medicinsk udredning.

Af mindre kirurgiske behandlinger tilbyder vi neutralisation af både hunde, katte og kaniner.

Glimrende

Jeg har lige så lidt som nedenstående D.B.J. gjort brug af klinikken, men jeg vil gerne give 5 stjerner for en sober og ordentlig besvarelse på både D.B.J.’s og Pernilles kritik, som nu er slettet. Det må have været en vanskelig balancegang at besvare begge uden at overskride, hvad man etisk kan forsvare at skrive offentligt om en privatejet hund.

Liana vulfson, dygtig og venlig dyrelæge

…”Jeg var inde med min bengaler for noget tid siden grundet halthed.
Rigtig venligt og imødekommende personale, som taler ordentligt til både kat og ejer. Vi have en tid hos Liana Vulfson.
Hun kunne mærke der var noget hos vores kat i haseledet som ikke var i orden og henviste til en klinik som specialiserede sig i dette.”…

Min taknemmelighed til Grundtvigs…

…”Min taknemmelighed til Grundtvigs Dyreklinik kender snart ingen grænser. Jeg har nu oplevet for 3. gang indenfor 5 år, at denne klinik kan noget helt særligt. De har godt nok ikke udstyr som et dyrehospital, men når det virkelig kniber, kan de trylle som ingen andre – heller ikke det dyrehospital, hvor vores seneste syge kat er blevet behandlet.”…

Grundtvigs Dyreklinik er en smådyrsklinik, der blandt andet tilbyder sundhedseftersyn, vaccination og medicinsk udredning af hund, kat og andre smådyr. Vi foretager også mindre kirurgiske indgreb samt tandbehandlinger og laserterapi

Vi kan tilbyde en meget bred vifte af laboratorieundersøgelser, så som analyse af blodprøver, undersøgelser for bakterier og parasitter. Hvis vores egne kompetencer og udstyr ikke slår til, har vi et godt samarbejde med specialiserede kollegaer og laboratorier, som vi henviser til eller samarbejder med.

  • Hjælp fra dyrlæge i København

  • Få eksperthjælp fra dyrlæge i København

  • Royal Canin slankeklinik

Skriv til os

Vores målsætning er, at yde den bedst mulige service overfor både dyr og mennesker. Vi lægger vægt på at forebygge sygdomme og i samarbejde med ejeren give dyrene en optimal livskvalitet hele livet igennem.

Vi har sundhedspakker til dine kæledyr. Læs mereher
+ +