Din dyrlæge nær Østerbro

Grundtvigs Dyreklinik er din dyrlæge nær Østerbro på Tuborgvej i København. Vi tilbyder effektiv og omsorgsfuld behandling af smådyr, heriblandt hunde, katte, kaniner, fugle og lignende. Vores klinik er centralt placeret i København og er nemt tilgængelig via offentlig og privat transport.

Vi er det oplagte valg, hvis du har brug for en dyrlæge nær Østerbro. Alle ansatte på klinikken er veluddannede og besidder mange års erfaring indenfor branchen. Fælles for hele personalet, er at vi alle brænder for at gøre en forskel for dine kæledyr.

Har du brug for rådgivning fra din dyrlæge?

Udover at tilbyde effektive og omsorgsfulde behandlinger i et stort omfang, er vi også en dyrlæge nær Østerbro, som går meget op i grundig og gennemgående rådgivning. Denne rådgivning kan eksempelvis være på dit kæledyrs foder og generelle helbred i forbindelse med sundhedstjek -eller undersøgelse.

Hvad kan vi hjælpe med som dyrlæge nær Østerbro?

Vores klinik er udstyret med det nyeste udstyr, og vi uddanner os løbende i de nyeste behandlingsmetoder. På denne måde sikrer vi at behandlingen foregår efter de bedste præmisser, samt at dit dyr oplever mindst mulig smerte.

Vælger du os til at behandle dit kæledyr, er du sikret at den er i gode hænder. Vi tilbyder blandt andet:

  • Vaccination
  • Sundhedstjek
  • Kastration
  • Sterilisation
  • Tandbehandling
  • Andre lignende ydelser

En dyrlæge du kan stole på

Vi vægter vores gode renomé meget højt og det afspejler sig i vores glade klienter. Vi vil altid tage hensyn til dig og dit kæledyr. Vi tilbyder derudover også hjemmebesøg ved behov, da det i visse tilfælde kan være en god idé, for at undgå yderligere stress hos dit dyr.

Glimrende

Jeg har lige så lidt som nedenstående D.B.J. gjort brug af klinikken, men jeg vil gerne give 5 stjerner for en sober og ordentlig besvarelse på både D.B.J.’s og Pernilles kritik, som nu er slettet. Det må have været en vanskelig balancegang at besvare begge uden at overskride, hvad man etisk kan forsvare at skrive offentligt om en privatejet hund.

Liana vulfson, dygtig og venlig dyrelæge

…”Jeg var inde med min bengaler for noget tid siden grundet halthed.
Rigtig venligt og imødekommende personale, som taler ordentligt til både kat og ejer. Vi have en tid hos Liana Vulfson.
Hun kunne mærke der var noget hos vores kat i haseledet som ikke var i orden og henviste til en klinik som specialiserede sig i dette.”…

Min taknemmelighed til Grundtvigs…

…”Min taknemmelighed til Grundtvigs Dyreklinik kender snart ingen grænser. Jeg har nu oplevet for 3. gang indenfor 5 år, at denne klinik kan noget helt særligt. De har godt nok ikke udstyr som et dyrehospital, men når det virkelig kniber, kan de trylle som ingen andre – heller ikke det dyrehospital, hvor vores seneste syge kat er blevet behandlet.”…

Grundtvigs Dyreklinik er en smådyrsklinik, der blandt andet tilbyder sundhedseftersyn, vaccination og medicinsk udredning af hund, kat og andre smådyr. Vi foretager også mindre kirurgiske indgreb samt tandbehandlinger og laserterapi

Vi kan tilbyde en meget bred vifte af laboratorieundersøgelser, så som analyse af blodprøver, undersøgelser for bakterier og parasitter. Hvis vores egne kompetencer og udstyr ikke slår til, har vi et godt samarbejde med specialiserede kollegaer og laboratorier, som vi henviser til eller samarbejder med.

  • Hjælp fra dyrlæge i København

  • Få eksperthjælp fra dyrlæge i København

  • Royal Canin slankeklinik

Skriv til os

Vores målsætning er, at yde den bedst mulige service overfor både dyr og mennesker. Vi lægger vægt på at forebygge sygdomme og i samarbejde med ejeren give dyrene en optimal livskvalitet hele livet igennem.

Vi har sundhedspakker til dine kæledyr. Læs mereher
+ +