Erfaren dyrlæge nær Brønshøj

Grundtvigs Dyreklinik er en dyrlæge beliggende tæt på Brønshøj, som tilbyder en bred vifte af behandlinger til smådyr. Vi lægger vægt på at behandle og efterse kæledyr på omsorgsfuld vis, så de føler sig trygge i de uvante omgivelser.

Er du hunde- eller katteejer, eller har du en eller flere fugle eller gnavere i dit hjem, tilbyder vi således at være din dyrlæge tæt på Brønshøj, hvor du kan få den hjælp, der skal til for at sikre dit kæledyrs sundhed både nu og i fremtiden.<7p>

Hvem er vi?

Når du og dit kæledyr træder ind ad døren til vores klinik i Københavns nordvest kvarter, bliver I mødt af et smilende team af fagfolk. Vores team tæller både dyrlæger, en veterinærsygeplejerske og en dyrepasser, og vi har alle det tilfælles, at vi har tilegnet os en stor viden om dyr gennem en kombination af uddannelse og erfaring.

Den bedste behandling opnås i samspil af alle vores kompetencer, og derfor vil du opleve, at vi har et godt samarbejde i klinikken. Vi spørger hinanden til råds, og hjælper hinanden i såvel udredning som behandling, for på denne måde at give både kæledyr og ejere en optimal behandlingsproces.

Vi prioriterer forebyggelse højt

Det er altid bedre at forebygge problemers opståen end at behandle, når først skaden er sket. Dette gælder for både mennesker og dyr, og derfor er vi en dyrlæge nær Brønshøj, som prioriterer forebyggelse højt.

På klinikken foretager vi mange helbredsundersøgelser hver dag. Helbredsundersøgelser indebærer blandt andet undersøgelse af dyrets ører, øjne, mund, pels, negle og hjerterytme. Derudover foretager vi også en gennemgang af dyrets foder for at sikre, at dyret får de nødvendige næringsstoffer og mineraler.

En bred vifte af behandlinger

Opdager vi, at noget er galt, eller at dyret er ved at udvikle en lidelse, tilbyder vi på baggrund af helbredsundersøgelsen at igangsætte et behandlingsforløb. Vi er en dyrlæge tæt på Brønshøj, som tilbyder en lang række af behandlinger, og derfor kan dit kæledyr altid få den rette hjælp hos os.

Vi tilbyder blandt andet tandbehandling, neutralisation af hunde, katte og kaniner og klipning/soignering. Er dyret oppe i årene, eller er der ingen anden udvej, hjælper vi også med at sige et sidste farvel i forbindelse med aflivning.

Alle behandlinger foretages med øje for dyrets velbefindende, og vi forsøger altid at skabe en rolig og afslappet atmosfære i klinikken.

Skriv til os

Kontakt

Grundtvigs Dyreklinik
Tuborgvej 266 B
2400 København NV

Tlf. 21 62 85 42

BOOK TID ONLINE

Åbningstider

 • Mandag

  08:00 - 17:00

 • Tirsdag

  08:00 - 17:00

 • Onsdag

  09:00 - 17:00

 • Torsdag

  08:00 - 18:00

 • Fredag

  08:00 - 16:00

 • Lørdag - Søndag
  Lukket

Følg os

×
Ring op
Book tid
Webshop
Kontakt os
Menu