Erfaren dyrlæge nær Brønshøj

Grundtvigs Dyreklinik er en dyrlæge beliggende tæt på Brønshøj, som tilbyder en bred vifte af behandlinger til smådyr. Vi lægger vægt på at behandle og efterse kæledyr på omsorgsfuld vis, så de føler sig trygge i de uvante omgivelser.

Er du hunde- eller katteejer, eller har du en eller flere fugle eller gnavere i dit hjem, tilbyder vi således at være din dyrlæge tæt på Brønshøj, hvor du kan få den hjælp, der skal til for at sikre dit kæledyrs sundhed både nu og i fremtiden.

Hvem er vi?

Når du og dit kæledyr træder ind ad døren til vores klinik i Københavns nordvest kvarter, bliver I mødt af et smilende team af fagfolk. Vores team tæller både dyrlæger, en veterinærsygeplejerske og en dyrepasser, og vi har alle det tilfælles, at vi har tilegnet os en stor viden om dyr gennem en kombination af uddannelse og erfaring.

Den bedste behandling opnås i samspil af alle vores kompetencer, og derfor vil du opleve, at vi har et godt samarbejde i klinikken. Vi spørger hinanden til råds, og hjælper hinanden i såvel udredning som behandling, for på denne måde at give både kæledyr og ejere en optimal behandlingsproces.

Glimrende

Jeg har lige så lidt som nedenstående D.B.J. gjort brug af klinikken, men jeg vil gerne give 5 stjerner for en sober og ordentlig besvarelse på både D.B.J.’s og Pernilles kritik, som nu er slettet. Det må have været en vanskelig balancegang at besvare begge uden at overskride, hvad man etisk kan forsvare at skrive offentligt om en privatejet hund.

Liana vulfson, dygtig og venlig dyrelæge

…”Jeg var inde med min bengaler for noget tid siden grundet halthed.
Rigtig venligt og imødekommende personale, som taler ordentligt til både kat og ejer. Vi have en tid hos Liana Vulfson.
Hun kunne mærke der var noget hos vores kat i haseledet som ikke var i orden og henviste til en klinik som specialiserede sig i dette.”…

Min taknemmelighed til Grundtvigs…

…”Min taknemmelighed til Grundtvigs Dyreklinik kender snart ingen grænser. Jeg har nu oplevet for 3. gang indenfor 5 år, at denne klinik kan noget helt særligt. De har godt nok ikke udstyr som et dyrehospital, men når det virkelig kniber, kan de trylle som ingen andre – heller ikke det dyrehospital, hvor vores seneste syge kat er blevet behandlet.”…

Grundtvigs Dyreklinik er en smådyrsklinik, der blandt andet tilbyder sundhedseftersyn, vaccination og medicinsk udredning af hund, kat og andre smådyr. Vi foretager også mindre kirurgiske indgreb samt tandbehandlinger og laserterapi

Vi kan tilbyde en meget bred vifte af laboratorieundersøgelser, så som analyse af blodprøver, undersøgelser for bakterier og parasitter. Hvis vores egne kompetencer og udstyr ikke slår til, har vi et godt samarbejde med specialiserede kollegaer og laboratorier, som vi henviser til eller samarbejder med.

  • Hjælp fra dyrlæge i København

  • Få eksperthjælp fra dyrlæge i København

  • Royal Canin slankeklinik

Skriv til os

Vores målsætning er, at yde den bedst mulige service overfor både dyr og mennesker. Vi lægger vægt på at forebygge sygdomme og i samarbejde med ejeren give dyrene en optimal livskvalitet hele livet igennem.

Vi har sundhedspakker til dine kæledyr. Læs mereher
+ +