Slankekonsultation

Er din hund eller kat for tyk?

Spar 50%

Desværre er mange af vores kæledyr overvægtige. Det er så almindeligt at se hunde og katte med lidt for meget på sidebenene, at vi ikke længere lægger mærke til det.

Overvægt kan dog have alvorlige konsekvenser, som for eksempel øget risiko for udvikling af gigt og sukkersyge. Derfor er det vigtigt at holde øje med din hund eller kats vægt, og ved behov hjælpe dem med at slanke sig.

Ved en slankekonsultation får din hund eller kat et generelt sundhedseftersyn. Hunden eller katten vejes og en målvægt fastslås. Sammen finder vi en diæt, som passer til dit kæledyr, og jeg udregner en passende daglig fodermængde. Jeg kommer gerne med gode råd til yderligere tiltag for at fremme vægttab og vejleder om brug af kosttilskud.

Et slankeforløb tager tid, og det anbefales at hunden eller katten kommer til kontrol 1-2 gange om måneden, indtil målvægten er opnået.

Fodervejledning:

Vores hunde og katte har behov for forskelligt foder afhængig af deres alder, ernæringstilstand og aktivitetsniveau. Ligeledes har allergi, hudlidelser eller andre sygdomme også indflydelse på valg af foder.

Ved en fodervejledning hjælper jeg dig med at finde det rigtige foder til netop dit kæledyr. Ligeledes rådgiver jeg om valg af godbidder og eventuelle behov for kosttilskud.

Du kan med fordel medbringe dit kæledyr til en fodervejledning, men det er ikke et krav.

Slankekonsultation for hund og kat, inklusiv:

  • Sundhedstjek
  • Udarbejdelse af plan for vægttab
  • Rådgivning om foder og godbidder
  • Rådgivning om kosttilskud
  • 5 kontrolbesøg

Foderrådgivning for hund og kat:

  • Rådgivning om foder, godbidder og kosttilskud

Konsultationerne foregår hos dyrlæge Karen Tjørnelund, fra maj måned og frem, onsdage 16:30-18:30.

Tidsbestilling kan ske via hjemmesiden eller på 21 62 85 42 i klinikkens åbningstid.

Priser

Behandling Beskrivelse Vejl. Pris
Slankekonsultation Inklusiv 5 kontrolbesøg 999,-
Kontrol efterfølgende 99,-
Foderrådgivning 149,-

Glimrende

Jeg har lige så lidt som nedenstående D.B.J. gjort brug af klinikken, men jeg vil gerne give 5 stjerner for en sober og ordentlig besvarelse på både D.B.J.’s og Pernilles kritik, som nu er slettet. Det må have været en vanskelig balancegang at besvare begge uden at overskride, hvad man etisk kan forsvare at skrive offentligt om en privatejet hund.

Liana vulfson, dygtig og venlig dyrelæge

…”Jeg var inde med min bengaler for noget tid siden grundet halthed.
Rigtig venligt og imødekommende personale, som taler ordentligt til både kat og ejer. Vi have en tid hos Liana Vulfson.
Hun kunne mærke der var noget hos vores kat i haseledet som ikke var i orden og henviste til en klinik som specialiserede sig i dette.”…

Min taknemmelighed til Grundtvigs…

…”Min taknemmelighed til Grundtvigs Dyreklinik kender snart ingen grænser. Jeg har nu oplevet for 3. gang indenfor 5 år, at denne klinik kan noget helt særligt. De har godt nok ikke udstyr som et dyrehospital, men når det virkelig kniber, kan de trylle som ingen andre – heller ikke det dyrehospital, hvor vores seneste syge kat er blevet behandlet.”…

Grundtvigs Dyreklinik er en smådyrsklinik, der blandt andet tilbyder sundhedseftersyn, vaccination og medicinsk udredning af hund, kat og andre smådyr. Vi foretager også mindre kirurgiske indgreb samt tandbehandlinger og laserterapi

Vi kan tilbyde en meget bred vifte af laboratorieundersøgelser, så som analyse af blodprøver, undersøgelser for bakterier og parasitter. Hvis vores egne kompetencer og udstyr ikke slår til, har vi et godt samarbejde med specialiserede kollegaer og laboratorier, som vi henviser til eller samarbejder med.

  • Hjælp fra dyrlæge i København

  • Få eksperthjælp fra dyrlæge i København

  • Royal Canin slankeklinik

Skriv til os

Vores målsætning er, at yde den bedst mulige service overfor både dyr og mennesker. Vi lægger vægt på at forebygge sygdomme og i samarbejde med ejeren give dyrene en optimal livskvalitet hele livet igennem.

© Copyright - Grundtvigs Dyreklinik ApS

Vi har sundhedspakker til dine kæledyr. Læs mereher
+ +