Kvalitetsfoder til dine dyr

I vores butik kan du købe kvalitetsfoder – fremstillet og nøje udvalgt af fageksperter inden for dyrs sundhed. Du finder også godbidder, loppe og flåtmidler, legetøj, senge og meget mere.Kom og få en snak om hvilket foder, der passer til dit dyrs behov, hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge.

Vi er forhandlere af følgende fodermærker:

Royal Canin, Virbac HPM og VetComplex og Burgess Excel.

Du er altid velkommen til at ringe og høre om vi har din foretrukne fodervariant hjemme. Gerne i god tid inden du løber tør, så vi kan nå at bestille det hjem!

Royal Canin

Royal Canin har et komplet sortiment af foderløsninger til hund og kat. Royal Canin kan levere skræddersyet foder gennem hele livet, fra hvalp/killing til ældre hund/kat, nøje tilpasset til de forskellige racer eller vægtklasser.

Royal Canin leverer også foder til specielle behov; overvægt, følsom fordøjelse, tendens til hårboller hos kat, dårlig hud/pels, tandproblemer. Ligeledes findes foder tilpasset syge dyr, blandt andet nyre, lever og hjertesygepatienter.

Desuden forebygger alle Royal Canins katteprodukter mod den mest udbredte urinvejssten, nemlig struvit.

Foderet er karakteriseret ved en nøjagtig balance mellem omkring 50 næringsstoffer, for at garantere en konstant ernæringsmæssig formel, som respekterer kattes og hundes nøjagtige og specifikke behov.

Royal Canin yder fuld smags garanti hos deres foder købt hos dyrlægen.

Virbacs-foder, HPM/Vet Complex

Veterinary HPM foderet består af et sortiment af kvalitetsfoder til hunde og katte. Dette foder er nøje tilpasset kødædende kæledyr, da proteinindholdet er højt og kulhydratindholdet er lavt.

Hovedingredienserne i HPM foderet er svinekød og fjerkræ, og de anvendte produkter er godkendte til human konsum. Det høje animalske proteinindhold gør foderet meget velsmagende.

Veterinary HPM foder sælges i flere varianter; Der er formularer til hvalpe/killinger, ungdyr, voksne og seniorer, neutraliseret eller ej.

Vet Complex foderet er hunde og kattefoder til dyr med specielle behov. Dette kan være allergifoder, foder til dyr med urinvejskrystaller eller nyresygdom, foder til sarte maver og slankekost.

Der findes rabatordning på Virbacs foder, og Virbac giver naturligvis fuld smagsgaranti.

Burgess Excel

Kaniner, marsvin og chinchillaer har behov for et foder med et højt fiberindhold, således at de kan holde tænder og fordøjelsessystem i balance.

Excel foderet indeholder alle de essentielle fibre, næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som ”fiberædere” har behov for.

I butikken fører vi Excel planteblanding, som består af Timothy-hø med mælkebøtte og morgenfrue, samt Excel Nuggets fodertilskud til marsvin og kanin. Ønsker du Excel Nuggets til chinchillaer, kan dette bestilles hjem.

SE OGSÅ DET NYE PRODUKT FUREATER I AKTION:
fur-eater

Se demo video

Glimrende

Jeg har lige så lidt som nedenstående D.B.J. gjort brug af klinikken, men jeg vil gerne give 5 stjerner for en sober og ordentlig besvarelse på både D.B.J.’s og Pernilles kritik, som nu er slettet. Det må have været en vanskelig balancegang at besvare begge uden at overskride, hvad man etisk kan forsvare at skrive offentligt om en privatejet hund.

Liana vulfson, dygtig og venlig dyrelæge

…”Jeg var inde med min bengaler for noget tid siden grundet halthed.
Rigtig venligt og imødekommende personale, som taler ordentligt til både kat og ejer. Vi have en tid hos Liana Vulfson.
Hun kunne mærke der var noget hos vores kat i haseledet som ikke var i orden og henviste til en klinik som specialiserede sig i dette.”…

Min taknemmelighed til Grundtvigs…

…”Min taknemmelighed til Grundtvigs Dyreklinik kender snart ingen grænser. Jeg har nu oplevet for 3. gang indenfor 5 år, at denne klinik kan noget helt særligt. De har godt nok ikke udstyr som et dyrehospital, men når det virkelig kniber, kan de trylle som ingen andre – heller ikke det dyrehospital, hvor vores seneste syge kat er blevet behandlet.”…

Grundtvigs Dyreklinik er en smådyrsklinik, der blandt andet tilbyder sundhedseftersyn, vaccination og medicinsk udredning af hund, kat og andre smådyr. Vi foretager også mindre kirurgiske indgreb samt tandbehandlinger og laserterapi

Vi kan tilbyde en meget bred vifte af laboratorieundersøgelser, så som analyse af blodprøver, undersøgelser for bakterier og parasitter. Hvis vores egne kompetencer og udstyr ikke slår til, har vi et godt samarbejde med specialiserede kollegaer og laboratorier, som vi henviser til eller samarbejder med.

  • Hjælp fra dyrlæge i København

  • Få eksperthjælp fra dyrlæge i København

  • Royal Canin slankeklinik

Skriv til os

Vores målsætning er, at yde den bedst mulige service overfor både dyr og mennesker. Vi lægger vægt på at forebygge sygdomme og i samarbejde med ejeren give dyrene en optimal livskvalitet hele livet igennem.

© Copyright - Grundtvigs Dyreklinik ApS
Kattens uge

Vi holder kattens uge i uge 40 hvor du kan få din kat neutraliseret, øremærket og vaccineret for ekstra nedsat pris.
Hankat: 800,-
Hunkat: 1000,-
Smertestillende, evt chipmærkning, krave, body, laserbehandling er IKKE inkluderet i prisen.