Klip/pelspleje/soignering, kat

Pleje af pels, soignering og klipning af katte

Klipning af negle på kat

Du er altid velkommen til negleklip af din kat. Vi anbefaler dog kun negleklip til indekatte. Udekatte skal kunne komme væk fra evt. farer/forskrækkelser og er ikke i stand til at flygte hvis deres negle er nedklippede.

Det er muligt at købe et ti turs negleklippekort til nedsat pris, hvis du vil komme til negleklip regelmæssigt. For killinger under 6 måneder er det gratis, så de kan vænne sig til at få klippet negle og få en god oplevelse med det for resten af livet.

Udredning af filtre i pelsen

Mange ejere af langhårskatte kan opleve problemer med udredning af filtre i pelsen og en kat som ikke er helt tilfreds med at blive udredt, når der først er opstået klumper og sammenfiltring af pelsen.

Det er selvfølgelig bedst, at man henvender sig når filtrene er få og så små, så vi med en meget lydsvag klippemaskine kan komme til at barbere dem af ambulant på klinikken uden at katten reagerer på det.

Er det først så galt, at pelsen er fyldt med store klumper og filtre, så er vi nødt til at bedøve katten og foretage et såkaldt ”løveklip”. Det betyder at pelsen på hovedet og halsen, på benene og halen bevares og udredes, mens pelsen på resten af kroppen klippes helt ned.

Mange opleverat katten er meget mere tilfreds og virker gladere efter et ”løveklip” når bedøvelsen først har fortages sig og den ikke længere føler sig hæmmet af filtrene.

Glimrende

Jeg har lige så lidt som nedenstående D.B.J. gjort brug af klinikken, men jeg vil gerne give 5 stjerner for en sober og ordentlig besvarelse på både D.B.J.’s og Pernilles kritik, som nu er slettet. Det må have været en vanskelig balancegang at besvare begge uden at overskride, hvad man etisk kan forsvare at skrive offentligt om en privatejet hund.

Liana vulfson, dygtig og venlig dyrelæge

…”Jeg var inde med min bengaler for noget tid siden grundet halthed.
Rigtig venligt og imødekommende personale, som taler ordentligt til både kat og ejer. Vi have en tid hos Liana Vulfson.
Hun kunne mærke der var noget hos vores kat i haseledet som ikke var i orden og henviste til en klinik som specialiserede sig i dette.”…

Min taknemmelighed til Grundtvigs…

…”Min taknemmelighed til Grundtvigs Dyreklinik kender snart ingen grænser. Jeg har nu oplevet for 3. gang indenfor 5 år, at denne klinik kan noget helt særligt. De har godt nok ikke udstyr som et dyrehospital, men når det virkelig kniber, kan de trylle som ingen andre – heller ikke det dyrehospital, hvor vores seneste syge kat er blevet behandlet.”…

Grundtvigs Dyreklinik er en smådyrsklinik, der blandt andet tilbyder sundhedseftersyn, vaccination og medicinsk udredning af hund, kat og andre smådyr. Vi foretager også mindre kirurgiske indgreb samt tandbehandlinger og laserterapi

Vi kan tilbyde en meget bred vifte af laboratorieundersøgelser, så som analyse af blodprøver, undersøgelser for bakterier og parasitter. Hvis vores egne kompetencer og udstyr ikke slår til, har vi et godt samarbejde med specialiserede kollegaer og laboratorier, som vi henviser til eller samarbejder med.

  • Hjælp fra dyrlæge i København

  • Få eksperthjælp fra dyrlæge i København

  • Royal Canin slankeklinik

Skriv til os

Vores målsætning er, at yde den bedst mulige service overfor både dyr og mennesker. Vi lægger vægt på at forebygge sygdomme og i samarbejde med ejeren give dyrene en optimal livskvalitet hele livet igennem.

© Copyright - Grundtvigs Dyreklinik ApS