Klip/pelspleje/soignering, kat

Pleje af pels, soignering og klipning af katte

Klipning af negle på kat

Du er altid velkommen til negleklip af din kat. Vi anbefaler dog kun negleklip til indekatte. Udekatte skal kunne komme væk fra evt. farer/forskrækkelser og er ikke i stand til at flygte hvis deres negle er nedklippede.

Det er muligt at købe et ti turs negleklippekort til nedsat pris, hvis du vil komme til negleklip regelmæssigt. For killinger under 6 måneder er det gratis, så de kan vænne sig til at få klippet negle og få en god oplevelse med det for resten af livet.

Udredning af filtre i pelsen

Mange ejere af langhårskatte kan opleve problemer med udredning af filtre i pelsen og en kat som ikke er helt tilfreds med at blive udredt, når der først er opstået klumper og sammenfiltring af pelsen.

Det er selvfølgelig bedst, at man henvender sig når filtrene er få og så små, så vi med en meget lydsvag klippemaskine kan komme til at barbere dem af ambulant på klinikken uden at katten reagerer på det.

Er det først så galt, at pelsen er fyldt med store klumper og filtre, så er vi nødt til at bedøve katten og foretage et såkaldt ”løveklip”. Det betyder at pelsen på hovedet og halsen, på benene og halen bevares og udredes, mens pelsen på resten af kroppen klippes helt ned.

Mange opleverat katten er meget mere tilfreds og virker gladere efter et ”løveklip” når bedøvelsen først har fortages sig og den ikke længere føler sig hæmmet af filtrene.

Skriv til os

Kontakt

Grundtvigs Dyreklinik
Tuborgvej 266 B
2400 København NV

Tlf. 21 62 85 42

BOOK TID ONLINE

Åbningstider

 • Mandag

  08:00 - 17:00

 • Tirsdag

  08:00 - 17:00

 • Onsdag

  09:00 - 17:00

 • Torsdag

  08:00 - 18:00

 • Fredag

  08:00 - 16:00

 • Lørdag - Søndag
  Lukket

Følg os

×
Book tid
Webshop
Kontakt os
Menu