Ledige stillinger

Grundtvigs Dyreklinik søger Aut. veterinærsygeplejerske til barselsvikariat til 30 timer om ugen

Da vores søde veterinærsygeplejerske skal på barsel til midt september, søger vi en autoriseret veterinærsygeplejerske til et barselsvikariat med tiltrædelse 1.august / 1.september 2020.

Vi er en ren smådyrsklinik midt på Nørrebro med en travl hverdag, hvor faglighed og kundepleje er i højsædet.
Klinikken tilser alt fra hunde, katte til kaniner og gnavere. Teamet består af 2 dyrlæger, 1 Aut. veterinærsygeplejerske, 2 klinikassistenter og 2 dyrlægestuderende.

Stillingen er på 30 timer om ugen uden vagtforpligtelse eller weekendarbejde.
Vi forventer at du er yderst serviceminded, engageret og selvstændigt tænkende og gerne har en vis portion af ordenssans og høj faglighed.
Du må gerne have nogle års erfaring, og evt. elsker tandarbejde, da vi arbejder en del med det.
Tiltrædelse ønskes 1. august / 1.september 2020, men vi er villige til at vente på den rigtige, da det er vigtigst for os at du passer ind i vores lille team.

Hos os går vi meget op i det nære klientforhold, og søger derfor en smilende og serviceminded person med masser af gå-på mod, som samtidig kan holde hovedet koldt og humøret højt i en travl hverdag.
Som veterinærsygeplejerske hos os vil du have stor indflydelse på din egen arbejdsdag og vil være ansvarlig for de daglige gøremål på klinikken, herunder varebestilling, kundebetjening, fodersalg, laboratoriearbejde, at assistere dyrlægerne i konsultationen og under operationer samt diverse rengøringsopgaver.

Ansøgning sendes til info@grundtvigs-dyreklinik.dk,  Mærk med ”Ansøgning Veterinærsygeplejerske”.
Ansøgningsfrist 1. juli 2020. Samtaler vil blive afholdt løbende.

For spørgsmål vedr. stillingen, kontakt Dyrlæge Liana Vulfson eller Veterinærsygeplejerske Caroline på tlf. 21 62 85 42.

Glimrende

Jeg har lige så lidt som nedenstående D.B.J. gjort brug af klinikken, men jeg vil gerne give 5 stjerner for en sober og ordentlig besvarelse på både D.B.J.’s og Pernilles kritik, som nu er slettet. Det må have været en vanskelig balancegang at besvare begge uden at overskride, hvad man etisk kan forsvare at skrive offentligt om en privatejet hund.

Liana vulfson, dygtig og venlig dyrelæge

…”Jeg var inde med min bengaler for noget tid siden grundet halthed.
Rigtig venligt og imødekommende personale, som taler ordentligt til både kat og ejer. Vi have en tid hos Liana Vulfson.
Hun kunne mærke der var noget hos vores kat i haseledet som ikke var i orden og henviste til en klinik som specialiserede sig i dette.”…

Min taknemmelighed til Grundtvigs…

…”Min taknemmelighed til Grundtvigs Dyreklinik kender snart ingen grænser. Jeg har nu oplevet for 3. gang indenfor 5 år, at denne klinik kan noget helt særligt. De har godt nok ikke udstyr som et dyrehospital, men når det virkelig kniber, kan de trylle som ingen andre – heller ikke det dyrehospital, hvor vores seneste syge kat er blevet behandlet.”…

Grundtvigs Dyreklinik er en smådyrsklinik, der blandt andet tilbyder sundhedseftersyn, vaccination og medicinsk udredning af hund, kat og andre smådyr. Vi foretager også mindre kirurgiske indgreb samt tandbehandlinger og laserterapi

Vi kan tilbyde en meget bred vifte af laboratorieundersøgelser, så som analyse af blodprøver, undersøgelser for bakterier og parasitter. Hvis vores egne kompetencer og udstyr ikke slår til, har vi et godt samarbejde med specialiserede kollegaer og laboratorier, som vi henviser til eller samarbejder med.

  • Hjælp fra dyrlæge i København

  • Få eksperthjælp fra dyrlæge i København

  • Royal Canin slankeklinik

Skriv til os

Vores målsætning er, at yde den bedst mulige service overfor både dyr og mennesker. Vi lægger vægt på at forebygge sygdomme og i samarbejde med ejeren give dyrene en optimal livskvalitet hele livet igennem.

Vi har sundhedspakker til dine kæledyr. Læs mereher
+ +