Foder fra Hills

Hill’s ™ VetEssentials

Hill’s™ VetEssentials er optimal ernæring, der er sammensat, så den dækker hunde og kattes essentielle sundhedsbehov på hvert udviklingstrin.

Der er således en fodertype tilpasset din hund eller kats specifikke alder og udviklingstrin; hvalpe/killingefoder, voksenfoder, foder til neutraliserede hunde og katte såvel som seniorfoder.

Er din hund eller kat neutraliseret?

Hill’s™ VetEssentials Neutered foder bygger på Hill’s banebrydende vægtstyringsteknologi, så din neutraliserede hund eller kat får hjælp til at holde den ideelle, sunde vægt. Den unikke kombination af ingredienser og det lave fedtindhold, som indgår i vægtstyringsteknologien, hjælper din neutraliserede hund eller kat med at undgå den vægtstigning, der typisk kommer efter et neutraliseringsindgreb.

Unik foderpille med tandbørstelignende virkning

Hill’s™ VetEssentials grundsortiment med foder til voksne hunde og katte gør særlig brug af en unik foderpilleteknologi til at bevare tænderne rene og give en frisk ånde. Denne teknologi med klinisk dokumentation for reduktion af plak og tandsten, som også reducerer den langsigtede risiko for tandkødssygdomme, blev udviklet efter mange års dedikeret forskning med det formål at holde din hund eller kat sund og rask.

Med Hill’s™ VetEssentials får din hund eller kat et foder, der ikke bare giver dem den nødvendige næring, men som også har en uimodståepelig smag, som de elsker.

Hill’s VetEssentials sælges eksklusivt hos dyrlæger og Hill’s tilbyder 100% tilfredsgaranti på samtlige produkter.

Kontakt

Grundtvigs Dyreklinik
Tuborgvej 266 B
2400 København NV

Tlf. 21 62 85 42

BOOK TID ONLINE

Åbningstider

 • Mandag

  08:00 - 17:00

 • Tirsdag

  08:00 - 17:00

 • Onsdag

  09:00 - 17:00

 • Torsdag

  08:00 - 18:00

 • Fredag

  08:00 - 16:00

 • Lørdag - Søndag
  Lukket

Følg os

×
Book tid
Webshop
Kontakt os
Menu